R rwexa Femtopat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #1 Merhaba, ben dün yanlışlıkla yapışkan tuşlardan bu iki tuşu kitledim evde sinir krizleri geçiriyorum kilidi nasıl açabilirim? Ne olur bana yardım edin yanlışlıkla anneme bu olaydan dolayı da küfür ettim çok üzgünüm ne olur yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2024
Merhaba, ben dün yanlışlıkla yapışkan tuşlardan bu iki tuşu kitledim evde sinir krizleri geçiriyorum kilidi nasıl açabilirim? Ne olur bana yardım edin yanlışlıkla anneme bu olaydan dolayı da küfür ettim çok üzgünüm ne olur yardım edin.
A androidmal Decapat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 399 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #2 rwexa dedi: Merhaba, ben dün yanlışlıkla yapışkan tuşlardan bu iki tuşu kitledim evde sinir krizleri geçiriyorum kilidi nasıl açabilirim? Ne olur bana yardım edin yanlışlıkla anneme bu olaydan dolayı da küfür ettim çok üzgünüm ne olur yardım edin. Genişletmek için tıkla... Dostum yapışkan tuşları kapatmak istiyorsan denetim masasından erişim kolaylığını seç ve yapışkan tuşları kapat ı seç
rwexa dedi: Merhaba, ben dün yanlışlıkla yapışkan tuşlardan bu iki tuşu kitledim evde sinir krizleri geçiriyorum kilidi nasıl açabilirim? Ne olur bana yardım edin yanlışlıkla anneme bu olaydan dolayı da küfür ettim çok üzgünüm ne olur yardım edin. Genişletmek için tıkla... Dostum yapışkan tuşları kapatmak istiyorsan denetim masasından erişim kolaylığını seç ve yapışkan tuşları kapat ı seç
ORBİTRON Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 930 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #3 rwexa dedi: Merhaba, ben dün yanlışlıkla yapışkan tuşlardan bu iki tuşu kitledim evde sinir krizleri geçiriyorum kilidi nasıl açabilirim? Ne olur bana yardım edin yanlışlıkla anneme bu olaydan dolayı da küfür ettim çok üzgünüm ne olur yardım edin. Genişletmek için tıkla... Yapışkan tuşları kapatın denetim masasından erişebilirlik klavye kolaylaştırır adlı bir seçenek olması lazım yapışkan tuşu tikini kaldırın.
rwexa dedi: Merhaba, ben dün yanlışlıkla yapışkan tuşlardan bu iki tuşu kitledim evde sinir krizleri geçiriyorum kilidi nasıl açabilirim? Ne olur bana yardım edin yanlışlıkla anneme bu olaydan dolayı da küfür ettim çok üzgünüm ne olur yardım edin. Genişletmek için tıkla... Yapışkan tuşları kapatın denetim masasından erişebilirlik klavye kolaylaştırır adlı bir seçenek olması lazım yapışkan tuşu tikini kaldırın.
R rwexa Femtopat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #4 androidmal dedi: Dostum yapışkan tuşları kapatmak istiyorsan Denetim Masası'ndan erişim kolaylığını seç ve yapışkan tuşları kapat ı seç. Genişletmek için tıkla... Bu durumu çözdüm teşekkür ederim. ORBİTRON dedi: Yapışkan tuşları kapatın Denetim Masası'ndan erişebilirlik klavye kolaylaştırır adlı bir seçenek olması lazım yapışkan tuşu tikini kaldırın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bu durumu çözdüm.
androidmal dedi: Dostum yapışkan tuşları kapatmak istiyorsan Denetim Masası'ndan erişim kolaylığını seç ve yapışkan tuşları kapat ı seç. Genişletmek için tıkla... Bu durumu çözdüm teşekkür ederim. ORBİTRON dedi: Yapışkan tuşları kapatın Denetim Masası'ndan erişebilirlik klavye kolaylaştırır adlı bir seçenek olması lazım yapışkan tuşu tikini kaldırın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bu durumu çözdüm.