Shift Caps Lock tuşları kapanıyor

rwexa

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben dün yanlışlıkla yapışkan tuşlardan bu iki tuşu kitledim evde sinir krizleri geçiriyorum kilidi nasıl açabilirim?

Ne olur bana yardım edin yanlışlıkla anneme bu olaydan dolayı da küfür ettim çok üzgünüm ne olur yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben dün yanlışlıkla yapışkan tuşlardan bu iki tuşu kitledim evde sinir krizleri geçiriyorum kilidi nasıl açabilirim?

Ne olur bana yardım edin yanlışlıkla anneme bu olaydan dolayı da küfür ettim çok üzgünüm ne olur yardım edin.
Dostum yapışkan tuşları kapatmak istiyorsan denetim masasından erişim kolaylığını seç ve yapışkan tuşları kapat ı seç

Yapışkan tuşları kapatın denetim masasından erişebilirlik klavye kolaylaştırır adlı bir seçenek olması lazım yapışkan tuşu tikini kaldırın.

Dostum yapışkan tuşları kapatmak istiyorsan Denetim Masası'ndan erişim kolaylığını seç ve yapışkan tuşları kapat ı seç.

Bu durumu çözdüm teşekkür ederim.

Yapışkan tuşları kapatın Denetim Masası'ndan erişebilirlik klavye kolaylaştırır adlı bir seçenek olması lazım yapışkan tuşu tikini kaldırın.

Teşekkür ederim bu durumu çözdüm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı