Shiftdelete.net Sistem Tavsiyesi Rezilliği!

hasras123

Hectopat
Daha fazla  
Gerçekten bu konuyu açmak istemezdim ama açtırdılar. Son 1 haftadır uyduruktan teyyare sistem toplamaya başladılar. İlk olarak 2.000 TL, 2.olarak 4.000 TL, son olarak 6.000 TL'lik sistem tavsiyesi verdiler. Zaten az çok takip eden görür. Her neyse, ilk verdikleri 2.000 TL sistem'de ben şahsen bir kusur bulamadım ve hatta video'ya like attım sırf devam etsinler diye. Velakin gel de gör ki 2. verdikleri 4.000 TL'lik sistem tavsiyesin'de anakart olarak ASRock H110M-DVS kullanmışlar. Ben video'yu izlerken '' Oo iyiymiş, gayet güzel bir seçim'' tarzı bir yorum yaptım içimden. Fakat sonradan suyu çıktı. Ne oldu derseniz eğer; kullandıkları işlemci İntel i5-7600K. Evet yanlış duymadınız, H serili bir anakarta K serili bir işlemci takmış cehaletten gün görmemiş abilerim. 4.000 TL'lik sisteme i5-7600K değil'de i5-7600 taksalarmış, o fiyat 3.800 TL civarı olurdu. 200 TL'den ne olacak derseniz en temizinden bir klavye ve mouse alınabilir. Yada 5-6 tane AAA oyun. Devam ediyorum, 2-3 gün sonra yine bir sistem tavsiyesi geldi bu kez 6.000 TL'lik. Tavsiye için değil resmen kusurlarına bakmak için açtım video'yu ki açmaz olaydım. H270 Gaming 3 anakart'a İntel i7-6700K uygun görmüşler. Galiba bu arkadaşlar OC'yi farklı yollardan yapma taktiği bulmuşlar yani kimsenin bilmediği. 1 kere yapmışsın o hatayı zaten. İzleyicileri az çok ipine takıp yorumlara baksan 2.hatayı yapmayacaksın zaten, ama yapmışlar. Yani burada 2 ay takılan 12-13 yaşında ki bir kardeşimiz, bu dızolardan daha iyi bir sistem kurar. Şahsen bunları telefonlar'dan haberdar olmak için takip ediyorum. Videolar aşşağıdadır.

Düzeltiyorum, gözümden kaçmış; 2.000 TL'lik sistem tavsiyesin de G4560 işlemci kullanmışlar. Ekran kartı olarak AMD Radeon 470 kullanılmış. Editör olan kimse, yüksek oyunlar'da işlemci darboğazı olacağını bilmelidir.

4.000 TL'lik Sistem Tavsiyesi:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

6.000 TL'lik Sistem Tavsiyesi:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ya gerçekten kötü sistem diziyorlar. Bilmediklerinden büyük ihtimalle ama az bir araştırma ile de yapılamayacak değil ki bu. Telefon konusunda bende beğeniyorum ama bu sistem konusunda resmen rezil oldular. Ya adam akıllı tavsiye versinler, ya da hiç vermesinler daha iyi. Sıkıntı biz değiliz zaten. Bunları görüp de 6000 TL'yi verecek olan kişiye acıyorum valla. Gerçekten dengesiz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı