Shiftdelete.net Sistem Tavsiyesi Rezilliği!

Yeni PC toplama niyetine girdiğimden beri onlarca video onlarca site, forum gezdim. Çok fazla şey okudum kafamda bir iskelet canlanmıştı sonra bu foruma geldim ve baktım ki o izlediğim okuduğum şeylerin yarısı gerçekten çöpmüş. Burada ki arkadaşların belki de kardeşlerin paylaştıklarını yazdıklarını büyük bir saygı ile takip ediyorum ki birisi yanlış bir şey söylese hemen düzeltiliyor ya da bir kaç gergin konuşma geçen sayfa sonrası iki tarafta birbirinden bir şey öğrenebiliyor. Bilgiyi paylaşarak daha güzel şeyler ortaya çıkıyor, sosyal forumunu güzel kılan bence en güzel nokta. Technopat web sitesi ve Youtube kanalında da şuana kadar hiç yanlış bir şey ile karşılaşmadım, eksikler olunca elbette eleştirilmeli ve
yukarıda söylendiği gibi bir site aşağı çekilmeye çalışılmamalı ama "bence" bu başlıkta pek aşağı çekme olmamış ilk etapta yapılan konuşmalarda.

ShidtDelete sitesi resmen kendi kendini batırmaya niyetli gibi adeta. En tecrübeli adminlerini 2 dakikada sınırsız banladılar. Forum çığırından çıktı. Bunların hepsi de 2-3 ay önce oldu. Halbuki sohbeti ve muhabbeti çok iyiydi forumda, herkes birbiriyle samimiydi. Tüm yönetici kadrolarını banlayınca millet de tepki aldı ayrıldı. Şuan da çoğu SDN takipçisi buradadır. Bende dahil olmak üzere.

Konuyu ilk iletiden beri takip ediyorum, aslinda ikinci iletiyi ben yazacaktim ama bekle dedim kendi kendime. Arkadaslar neden bir siteyi hedef gösteren konu aciyor ve digerleri bu konunun ateslenmesine canak tutuyor. Lütfen empati yapin biraz, baska sitede Technopat'in bir hatasi, gafi ya da eksikligi böylesine sert ve alaya alir bir dille irdelenirse sizin hosunuza gider mi?

Pesin Not: Shiftdelete ile bir alakam yoktur.

Haklısın site aşşağı çekilmemeli sonuçta onlar da emek veriyor. Fakat bizim burada yaptığım bir tür eleştiri. @Jira nın dediği gibi bu tavsiyeyi Recep Baltaş ya da Ali Güngör önersene, onlara da karşı çıkarım. Sonuçta bir çoğumuz almayacağız o sistemi ama emin ol en az 4-5 kişi o önerilen sistemleri alıcak. Biz insanları uyarmak istiyoruz sadece. Kimse kafasına göre bir sistem toplayıp ''bunu alabilirsiniz'' dememeli.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı