Kaan Adem Denge
Megapat
Daha fazla
Yeni PC toplama niyetine girdiğimden beri onlarca video onlarca site, forum gezdim. Çok fazla şey okudum kafamda bir iskelet canlanmıştı sonra bu foruma geldim ve baktım ki o izlediğim okuduğum şeylerin yarısı gerçekten çöpmüş. Burada ki arkadaşların belki de kardeşlerin paylaştıklarını yazdıklarını büyük bir saygı ile takip ediyorum ki birisi yanlış bir şey söylese hemen düzeltiliyor ya da bir kaç gergin konuşma geçen sayfa sonrası iki tarafta birbirinden bir şey öğrenebiliyor. Bilgiyi paylaşarak daha güzel şeyler ortaya çıkıyor, sosyal forumunu güzel kılan bence en güzel nokta. Technopat web sitesi ve Youtube kanalında da şuana kadar hiç yanlış bir şey ile karşılaşmadım, eksikler olunca elbette eleştirilmeli ve
yukarıda söylendiği gibi bir site aşağı çekilmeye çalışılmamalı ama "bence" bu başlıkta pek aşağı çekme olmamış ilk etapta yapılan konuşmalarda.
yukarıda söylendiği gibi bir site aşağı çekilmeye çalışılmamalı ama "bence" bu başlıkta pek aşağı çekme olmamış ilk etapta yapılan konuşmalarda.