SHIFTDELETE SD2 vs DOST KAYAOGLU-DK4

İbrahimKzy42

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar iki sistem arasında çok kararsız kaldım sadece oyun performansı açısından önemli benim için. İşlemci konusunda arada kaldım yardımcı olur musunuz, hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
SD2'nin ekran kartını diğer model seçince 700 lria azalıyor fiyat. Dün fiyatı düşükken o ekran kartını seçince fiyatı artıyordu. Muhtemelen onu unutmuşlar bence hemen SD2'de diğer ekran kartını seçip o sistemi al.

Bence de onu yapabilir o olayı fark ettim bende hem XFX'in soğutması daha iyi diye biliyorum.

SD2'nin ekran kartını diğer model seçince 700 lria azalıyor fiyat. Dün fiyatı düşükken o ekran kartını seçince fiyatı artıyordu. Muhtemelen onu unutmuşlar bence hemen SD2'de diğer ekran kartını seçip o sistemi al.

Peki hocam site ne kadar güvenilir Gaming gen sen daha önce 2 kez 20 bin TL'lik alışverişim oldu ve sıkıntı çıkmadı bu siteden ilk kez alışveriş yapacağım biraz tedirginim.

Peki hocam site ne kadar güvenilir Gaming gen sen daha önce 2 kez 20 bin TL'lik alışverişim oldu ve sıkıntı çıkmadı bu siteden ilk kez alışveriş yapacağım biraz tedirginim.
Site yeni sayılır 2 senelik sanırsam. Burada alışveriş yapanlar var, sıkıntı olacağını sanmıyorum. Yeni bir konu açıp sorun isterseniz hemen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı