Shift'e hangi parmakla basılmalı?

Klavyeye göre değişir fakat normalde serçe olması lazım wasd kullanırken en rahatı o tabii baş parmağa alıştıysan eğilmeyi boşluğa yavaş yürümeyi Alt'a al zıplamayı da farenin orta tuşuna koyman daha sağlıklı olur Shift kullanma.

Oyun oynarken shift tuşuna nasıl baş parmak ile basıyorsunuz? Nasıl rahat ediyorsanız öyle kullanın ama aklım almadı biraz. :D

Oyun oynarken shift tuşuna nasıl baş parmak ile basıyorsunuz? Nasıl rahat ediyorsanız öyle kullanın ama aklım almadı biraz. :D

Hocam orta parmak W tuşunda , baş parmak Shift, Crtl ve Alt olarak geziyor, işaret parmağıyla d, s ve a tuşlarını yönetiyorum. 5 parmak fazla bile yahu 🤣. Şaka bir yana çocukluktan gelme bir şey ya keşke herkes gibi bende on parmak alışsaydım şu klavyeye...

Dosya Ekleri

• rn_image_picker_lib_temp_e1c3adf9-a9cf-4ffc-a629-1f8eba103f16.jpg
    rn_image_picker_lib_temp_e1c3adf9-a9cf-4ffc-a629-1f8eba103f16.jpg
    79,5 KB · Görüntüleme: 38

Dosya Ekleri

• IMG_20240529_193806.jpg
    IMG_20240529_193806.jpg
    80,8 KB · Görüntüleme: 32
Rahat etmeyi şu an geçtim de denemek için halden hale girdim yine olmuyor. Rahat etmemek değil, direkt basamıyorum ben. :D Dünyanın hiç bir yerinde de görmedim böyle bir şey... Troll değilse daha komik. Neyse kendimi daha fazla bu şekilde nasıl tutabilir bir insan diye düşünmekten yormadan gidiyorum...

Eğer hızlı yazmam gerekiyorsa sol el serçe parmağımla basıyorum, eğer hızlı yazmam gerekmiyorsa veya önemli ve yazım hatası yapmamam gereken bir şey yazıyorsam genellikle penisimi kullanıyorum shift'e basmak için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı