Shopier Başvurum Onaylanmıyor

Serberus

Hectopat
Ekran Alıntısı.PNG

Merhaba, Instagram sayfam da dijital ürünler satıyorum ve dolayısı ile birçok müşterim oluyor insanlar sadece EFT/Havale ile değil de farklı kartlar ile de ödeme yapmak istiyor, Shopier adlı sistemi kullanarak ödeme almak istiyorum, her şeyi eksiksiz dolduruyorum fakat başvuru yaptığımda başvurum olumsuz sonuçlanıyor. Hangi Instagram sayfası için başvuru yapsam olumsuz sonuçlanıyor. Acaba dijital ürün, ayakkabı, kol saati satışı yapmak yasak mı? Üyeliğimi nasıl onaylatabilirim, konuya hakim arkadaşları bekliyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Takipçi ve sipariş doğrulaması ssleri attınız mı?

4 Aşamadan oluşuyor, 1. aşama kişisel bilgiler 2. aşama banka IBAN'ı 3.aşama dükkan hakında 4.aşamada da genel bilgiler istiyor. Takipçiden kastınız nedir tam olarak? Sipariş doğrulaması derken müşterilerimiz ile konuşmalarımızın ssini mi? SS istemiyorlar zaten gönderme gibi bir alanda yok

Konuya hakim arkadaşları bekliyorum demiştim ama konuya hakim olmayan kişiler fikir öneriyor bu yüzden kafadan ve uydurma bilgilerle yanlış şeyler yapıyorum, hepinize teşekkür ederim

Ben hosting ve alan adı satışı için başvurmuştum onaylanmıştı. Herhangi bir şey vermedim, Instagram sayfası için ne olur bilmiyorum, arayıp sormanız gerek ben de öyle yapmıştım.

Sanırım IBAN'dan kaynaklıymış, shopierde dükkan açtığımızda ve o dükkan herhangi bir sebepten dolayı kapatılır ise o IBAN boş boşa gidiyor, bir daha asla o IBAN'a sahip banka hesabını shopier kabul etmiyormuş, bir nevi IBAN shopier tarafından spama düşüyormuş bende müşteri hizmetlerini arayınca öğrendim.
Ben hosting ve alan adı satışı için başvurmuştum onaylanmıştı. Herhangi bir şey vermedim, Instagram sayfası için ne olur bilmiyorum, arayıp sormanız gerek ben de öyle yapmıştım.

Sanırım IBAN'dan kaynaklıymış, shopierde dükkan açtığımızda ve o dükkan herhangi bir sebepten dolayı kapatılır ise o IBAN boş boşa gidiyor, bir daha asla o IBAN'a sahip banka hesabını shopier kabul etmiyormuş, bir nevi IBAN shopier tarafından spama düşüyormuş bende müşteri hizmetlerini arayınca öğrendim.

Peki siz dükkan açtınız ve o dükkan kapandı, IBAN numarası da bloke mi oldu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı