Evet hocam, beni şahsen dolandırmaya çalışıp sahte kargo kodu girdiler, destek ile iletişime geçerek 3-4 günde paramı aldım. Ürün size teslim edilmeden satıcı parayı alamaz, iade edebilirsiniz.
Instagram'da sponsorlu ve takipçisi az bir hesap gördüm. Aradığım saatin tek replikasını orada gördüm fakat takipçisi az olduğu için göndermez diye şüphe ediyorum. Ürün bana ulaşmaz ise nasıl kanıtlanır?
orijinal 2 tane saatim var görüntüsünden dolayı 1 tane de replika almak istedimShopier güvenilir ama içindeki satıcılar için bir şey diyemem.
Ayrıca çakma saat yerine orijinal saat almanızı öneririm. Şahsen 4 yıl önce aldığım Casio saati hala kullanıyorum. 1000TL bandından başlıyor fiyatlar.
Ürün kargoya verilir, satıcı kargo takip kodunu siteye yükler, yanlış yükler veya geçersiz kod ise dolandırmaya çalışyordur, paranızı geri alabilirsiniz.Kargoya verildikten sonra geriye kalan şeyler kargo firmasına bağlı.Instagram'da sponsorlu ve takipçisi az bir hesap gördüm. Aradığım saatin tek replikasını orada gördüm fakat takipçisi az olduğu için göndermez diye şüphe ediyorum. Ürün bana ulaşmaz ise nasıl kanıtlanır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.