Şirket istemedi ki. Direkt isim soyisim tc banka hesabı istedi.Şirket kimin üstüneyse onun adına olur. Hesabın açıldığı kişi üzerine değil.
Şirket istemedi ki. Direkt isim soyisim tc banka hesabı istedi.Şirket kimin üstüneyse onun adına olur. Hesabın açıldığı kişi üzerine değil.
Satış yapmadığın için borcun olmaz bir şey olmamıştır yani kardeşim korkma.Şirket istemedi ki. Direkt isim soyisim tc banka hesabı istedi.
Bilmiyorum hocam valla. Zaten derdimiz var daha fazlasıyla uğraşamam.Satış yapmadığın için borcun olmaz bir şey olmamıştır yani kardeşim korkma.
Yok kesin konuşuyorum sana bir şey olmaz.Bilmiyorum hocam valla. Zaten derdimiz var daha fazlasıyla uğraşamam.
Abime olmasın hocam. İşe girecek üniversitesi bitti. Demesinler şimdi emekli olmazıyorsun ileride borcun var diye.Yok kesin konuşuyorum sana bir şey olmaz.
Kardeşim bir şey olmaz.Abime olmasın hocam. İşe girecek üniversitesi bitti. Demesinler şimdi emekli olmazıyorsun ileride borcun var diye.
Shopier’e mail attım. Mali müşavir ve muhasebeci ile konuşun dedi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.