OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.668 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 12 Temmuz 2024 #11 ATTILA453 dedi: Şirket kimin üstüneyse onun adına olur. Hesabın açıldığı kişi üzerine değil. Genişletmek için tıkla... Şirket istemedi ki. Direkt isim soyisim tc banka hesabı istedi.
ATTILA453 dedi: Şirket kimin üstüneyse onun adına olur. Hesabın açıldığı kişi üzerine değil. Genişletmek için tıkla... Şirket istemedi ki. Direkt isim soyisim tc banka hesabı istedi.
LuisB4y Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 2.684 Makaleler 1 Çözümler 20 Yer Ötüken Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Temmuz 2024 #12 OnePC dedi: Şirket istemedi ki. Direkt isim soyisim tc banka hesabı istedi. Genişletmek için tıkla... Satış yapmadığın için borcun olmaz bir şey olmamıştır yani kardeşim korkma.
OnePC dedi: Şirket istemedi ki. Direkt isim soyisim tc banka hesabı istedi. Genişletmek için tıkla... Satış yapmadığın için borcun olmaz bir şey olmamıştır yani kardeşim korkma.
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.668 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 12 Temmuz 2024 #13 LuisB4y dedi: Satış yapmadığın için borcun olmaz bir şey olmamıştır yani kardeşim korkma. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam valla. Zaten derdimiz var daha fazlasıyla uğraşamam.
LuisB4y dedi: Satış yapmadığın için borcun olmaz bir şey olmamıştır yani kardeşim korkma. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam valla. Zaten derdimiz var daha fazlasıyla uğraşamam.
LuisB4y Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 2.684 Makaleler 1 Çözümler 20 Yer Ötüken Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Temmuz 2024 #14 OnePC dedi: Bilmiyorum hocam valla. Zaten derdimiz var daha fazlasıyla uğraşamam. Genişletmek için tıkla... Yok kesin konuşuyorum sana bir şey olmaz.
OnePC dedi: Bilmiyorum hocam valla. Zaten derdimiz var daha fazlasıyla uğraşamam. Genişletmek için tıkla... Yok kesin konuşuyorum sana bir şey olmaz.
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.668 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 12 Temmuz 2024 #15 LuisB4y dedi: Yok kesin konuşuyorum sana bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Abime olmasın hocam. İşe girecek üniversitesi bitti. Demesinler şimdi emekli olmazıyorsun ileride borcun var diye. Shopier’e mail attım. Mali müşavir ve muhasebeci ile konuşun dedi.
LuisB4y dedi: Yok kesin konuşuyorum sana bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Abime olmasın hocam. İşe girecek üniversitesi bitti. Demesinler şimdi emekli olmazıyorsun ileride borcun var diye. Shopier’e mail attım. Mali müşavir ve muhasebeci ile konuşun dedi.
LuisB4y Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 2.684 Makaleler 1 Çözümler 20 Yer Ötüken Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Temmuz 2024 #16 OnePC dedi: Abime olmasın hocam. İşe girecek üniversitesi bitti. Demesinler şimdi emekli olmazıyorsun ileride borcun var diye. Shopier’e mail attım. Mali müşavir ve muhasebeci ile konuşun dedi. Genişletmek için tıkla... Kardeşim bir şey olmaz.
OnePC dedi: Abime olmasın hocam. İşe girecek üniversitesi bitti. Demesinler şimdi emekli olmazıyorsun ileride borcun var diye. Shopier’e mail attım. Mali müşavir ve muhasebeci ile konuşun dedi. Genişletmek için tıkla... Kardeşim bir şey olmaz.