shopier amatör satıcıların olduğu bir site genelde güvenilir ama attığın link evet baya ucuzmuş. ama 30 tl dolandırılsan ne kadar koyabilir ki şansını dene istersen.Link bu site çok ucuza Steam keyleri satıyor. Alışveriş yapmak sizce güvenli midir?
Shopier amatör satıcıların olduğu bir site genelde güvenilir ama attığın link evet bayağı ucuzmuş. Ama 30 TL dolandırılsan ne kadar koyabilir ki şansını dene istersen.
Hocam Dolandıran adam parayı niye geri atsınDolandırılırsam parayı geri alabilir miyim?
Aslında doğru ayarları yaparsanız yok. Remote Play ayarlarını ve Steam Cloud'u kapatırsanız gayet kullanışlıdır. Sadedce oyun kendi hesabınıza gelmiyor, başka hesaptan oynuyorsunuz. Ayrıca oyunlarda Denuvo gibi vs. DRM'ler bulunuyorsa da oyuna girişler sınırlandırılabilir ama oyunların çoğunda bu konuda sınırlayıcı bir DRM yok.Hesap olarak satılmasının bir eksisi var mı hocam?
Bildiğim kadarıyla dolandırıldıktan sonra Shopier ile iletişime geçerek geri alabiliyorsunuz, ama tam olarak emin değilim. Fakat bu gibi alımlarda ben olsam İtemSatış veya GameSatış kullanırdım. Onların destek sistemi daha hızlı ve daha önce de iade aldım.Dolandırılırsam parayı geri alabilir miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.