Peki Steam keyleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
Hocam güvenlik konusunda şüphe duyuyordum ki dolandırılma olayı varmış onu duydum. Ben yarın 800 liraya klavye alacağım ama ya dolandırılırsam? Sizce almak mantıklı mı?Steam: Key nereden alınır?
Bazı sitelerde görüyorum 200 dolarlık saçma sapan bir oyunun keyini en az 190 dolarlık key diye 25TL'den satıyorlar. Bu saçma sapan 5 kuruş etmeyen fakat fiyatı 200 dolara tekabül eden keyleri o satıcılar nereden alıyorlar?www.technopat.net
Hangi mağaza?Hocam güvenlik konusunda şüphe duyuyordum ki dolandırılma olayı varmış onu duydum. Ben yarın 800 liraya klavye alacağım ama ya dolandırılırsam? Sizce almak mantıklı mı?
Ajdar KlavyeHangi mağaza?
Hocam ben direkt Shopier Whatsapp hattına yazdım ve bana şunu söylediler. "Mağdur olmamanız adına satıcı bu işlemi bizim platformumuz tarafından gerçekleştirmişse ücret tarafımızdan karşılanıyor." Ücret dediği de benim param oluyor yani. Sence karşılıyorlar mıdır? Ben buradan onu anladım.Hangi mağaza?
Evet karşılıyorlarmış. Fakat bence ürünü direkt olarak ana markadan almalısınız.Ajdar Klavye
Hocam ben direkt Shopier Whatsapp hattına yazdım ve bana şunu söylediler. "Mağdur olmamanız adına satıcı bu işlemi bizim platformumuz tarafından gerçekleştirmişse ücret tarafımızdan karşılanıyor." Ücret dediği de benim param oluyor yani. Sence karşılıyorlar mıdır? Ben buradan onu anladım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.