xLethergard Hectopat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 86 22 Eylül 2023 #1 Shopify'da 18 yaş altı için kullanabileceğim bir sanal POS veya ona benzer bir şey var mı?
keremderler Centipat Katılım 19 Eylül 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #2 Hayır imkanı yok. Babanızın ya da annenizin üzerine açabilirsiniz.
OfferSixPain Hectopat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 193 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #3 YT premium daha sağlıklı olur ama illa Spotify dersen ailenin üzerine aç.
reckinc Decapat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 105 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7320u Radeon 610M 8GB DDR5 RAM 512GB NVME SSD Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #4 xLethergard dedi: Shopify'da 18 yaş altı için kullanabileceğim bir sanal POS veya ona benzer bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... İlgili rehberim Umarım yardımcı olabildim biraz da geç oldu ama güç olmasın iyi olmanız dileğiyle hocam iyi akşamlar.
xLethergard dedi: Shopify'da 18 yaş altı için kullanabileceğim bir sanal POS veya ona benzer bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... İlgili rehberim Umarım yardımcı olabildim biraz da geç oldu ama güç olmasın iyi olmanız dileğiyle hocam iyi akşamlar.
reinsy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.576 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #5 18 yaş altı için Shopify'da ödeme yöntemi yok ama 18 yaş altı POS açabilirsiniz. Vallet.com.tr (kullanmadım ama fena durmuyor) Shipy (önermem) Eğer Shopify ile ödeme almak istiyorsanız, 18 yaş altı alamazsınız ancak kriptoyla almak isterseniz kolayca Coinbase Commerce entegre edebilirsiniz.
18 yaş altı için Shopify'da ödeme yöntemi yok ama 18 yaş altı POS açabilirsiniz. Vallet.com.tr (kullanmadım ama fena durmuyor) Shipy (önermem) Eğer Shopify ile ödeme almak istiyorsanız, 18 yaş altı alamazsınız ancak kriptoyla almak isterseniz kolayca Coinbase Commerce entegre edebilirsiniz.
3 358669 Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 351 26 Eylül 2023 #6 Malesef, Vallet 18 yaş altı için ödeme yöntemi vermiyor. Annenin veya babanın adına açabilirsin veya tanıdığının eğer G Lamba gibi ürünleri deneyeceksen lütfen dropshipping'e girme.
Malesef, Vallet 18 yaş altı için ödeme yöntemi vermiyor. Annenin veya babanın adına açabilirsin veya tanıdığının eğer G Lamba gibi ürünleri deneyeceksen lütfen dropshipping'e girme.
E1Rhan Megapat Katılım 14 Ocak 2016 Mesajlar 590 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Frontend Developer 27 Eylül 2023 #7 OfferSixPain dedi: YT premium daha sağlıklı olur ama illa Spotify dersen ailenin üzerine aç. Genişletmek için tıkla... Ciddi misin ?
OfferSixPain dedi: YT premium daha sağlıklı olur ama illa Spotify dersen ailenin üzerine aç. Genişletmek için tıkla... Ciddi misin ?