YouTube Shorts giderse ne olur?

Vallahi süper olur, sektör açısından nasıl olur bilmem ama benim açımdan mükemmel ötesi olur. YouTube harici pek bir sosyal medya kullanan birisi değilim ve bu Shorts illeti geldiğinden beri salak saçma 1 dakikalık videolara saatlerimi harcıyorum, en kötüsü o da değil, odaklı kalma eşiğimi dehşet bir şekilde düşürdü bu menem Shorts denen şey, keşke isteğe bağlı kapatabilsek Shorts'u. Ama YouTube beğendi bu Shorts işini, kaldıracaklarını pek sanmıyorum ama dediğim gibi ayarlardan kapatma özelliği konmalı bence.

Hahahah. Shorts olmasa oyun icerigi mi kaldi. Sirf bir şey konusan insanlarin yanina ilistirmelik oyun videosu cekiliyor. Ayrica makyaj videosu izlemiyorum ve neye dayanarak bu ithamda bulundugunuzu anlayamadim. Bu kafadan artik kurtulmaniz gerek. Siz ve geriye kalan birkac bin kisi izliyor diye kimse milyonlarca izlenmek zorunda degil. Ayrica Shorts'ta ilgilenmiyorum, kanali onerme tarzi butonlari kullanarak kendi zevkinize gore duzenleyebilirsiniz. Ne izlerseniz onu tavsiye ediyor gunun sonunda, izleme tercihlerinizin berbatligini sisteme yuklememelisiniz.

Hahahah. Shorts Roblox ve Minecraft tabanlı veletlerin bulunduğu sizin gibi bir boş platformdur bu arada Roblox ve Minecraft velet oyun udeğilidr ikisini de oynuyorum makyaj videosu izlediğinz profilden belli ilk önce yüzünü sil git bir de GTA 5 RP izle hayatın yükselir diptesinya ondan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı