YouTube Shorts izlenmesi düştü

AKDO04

Picopat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar dostlar, 120 günlük bir YouTube kanalım ve 49 abonem var. 2 gün önce ve bugün 00:30'da iki tane Shorts paylaştım bu paylaştığım Shorts'lar hiç izlenmedi daha doğrusu keşfete düşmedi. Ama ondan öncekilerde izlenmelerim bir anda arttı bin izlenme alıyorken 15 bin 25 bin izlenmeye çıktı. Tempo bozulmasın diye Shorts atmaya devam ettim her zamanki gibi ama izlenmedi, bu neden oluyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı durumu bende yaşadım zaman zaman algoritma videoları askıda tutuyor. Örnek veriyorum bugün paylaştığınız bir shorts 2-3 ay sonra milyon izlenebilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynı durumu bende yaşadım zaman zaman algoritma videoları askıda tutuyor. Örnek veriyorum bugün paylaştığınız bir shorts 2-3 ay sonra milyon izlenebilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Günde 1 kere paylaş. Biri tutmadan diğerini paylaşmışın

Günde 5 video paylaşırken 1 i bile tutmazdı . 1 kere paylaşıyom tutuyodu. Yani demek istediğim ard ardına paylaşma. 24 saat geçsin tercihim
Aslında tam olarak şöyle oldu ben bir oyun kanalıydım daha sonrasına videolarımdan aldığım kesitleri ard arda paylaşırken her biri 1000-3000 arası izleniyordu sonra birden kitlendi. Ardından bir sonraki shorts 15 bin izlendi. 3 Aydır video paylaşmıyorum normale döndü mü hiçbir fikrim yok.

Günde 1 kere paylaş. Biri tutmadan diğerini paylaşmışın.

2 günde bir paylaşıyorum hocam.

Aslında tam olarak şöyle oldu ben bir oyun kanalıydım daha sonrasına videolarımdan aldığım kesitleri art arda paylaşırken her biri 1000-3000 arası izleniyordu sonra birden kilitlendi. Ardından bir sonraki Shorts 15 bin izlendi. 3 aydır video paylaşmıyorum normale döndü mü hiçbir fikrim yok.

Art arda paylaşmıyorum dediğim gibi 2 günde 1 tane paylaşıyorum yani 48 saatte bir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı