YouTube Shorts videoları hiç izlenmiyor

RightCloud

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Benim sıkıntım videolarımın 5-10 izlenme alması değil, direk hiç izlenmemesi. Videoların herkese açık olduğuna eminim. Ne yapmam gerekiyor sizce?

Bak şimdi, bu konuda kesin net bir şey söylenmez ama kendi başıma da gelen böyle bir sorundan bahsedeceğim sana. Ama önce şunu söylemen lazım: İlk attığından beri mi hiç izlenmiyor, yoksa ilk videolarını izlendi, artık izlenmiyor mu oluyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bak şimdi, bu konuda kesin net bir şey söylenmez ama kendi başıma da gelen böyle bir sorundan bahsedeceğim sana. Ama önce şunu söylemen lazım: İlk attığından beri mi hiç izlenmiyor, yoksa ilk videolarını izlendi, artık izlenmiyor mu oluyor?
Hocam benim bunu 2. Yasayisim ilk kanalimda 10 dan fazla video attım aynısı oldu şuanda yeni kanalımda 2 video var ve gine aynı sekilde

Kanalı atabilir misiniz?

Hocam benim bunu 2. Yasayisim ilk kanalimda 10 dan fazla video attım aynısı oldu şuanda yeni kanalımda 2 video var ve gine aynı sekilde

Videolar uzun gibi duruyor 500 abone vesaire olmadan uzun shorts paylaşmayın derim.

Hocam benim bunu 2. yasayisim ilk kanalimda 10'dan fazla video attım aynısı oldu şu anda yeni kanalımda 2 video var ve gine aynı sekilde.

Şöyle ki bu durum bazen şundan olabilir. Yeni kanal açınca etkileşimde bulunmazsa yani Kanalı kurdun mesela 1 hafta ne video attın ne izleme yaptın o halde durgun olarak işaretlenme gibi bir durum var. Mesela yeni kanal açtım bir ara hiç izlenmiyor yani görüntüleme yok oysaki videolar iyi. Sonra bunu keşfettim denedim yen kanalda izlenme aldılar. Yani kanalı açıp salma en azından diyelim 3 gün sonra video atacaksın ya o 3 gün konseptinle alakalı videoları kanalınindan izle beğeni at hatta ufaktan yorumlar yap. Bu senin aktifliğini gösterir. İkinci seçenek de şu belli bir rutinin vardır her gün atıyorsundur kanalda yenidir ama sen 2-3 gün ara verirsen o zamanda algoritma artık önermez en azından bir süre. Bu arada senin kanalını incelemedim yani videoların kaliteli mi bilmiyorum bu söylediklerimi normal bilgi olarak söyledim. Yani video kalitesi en önemli şey söylememe gerek yok herhalde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı