LionelHezarfen
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- R5 5600 / GTX 1650 Ventus / A520M-A PRO / MSI Spatium M371 M.2 SSD 500 GB / DeepCool CC560 V2 / 700W PSU
- Meslek
- Messici
Vaktiniz varsa Premiere öğrenmenizi tavsiye ederim. Bende buna benzer hobi işi için Photoshop'a başlamıştım. Şuan Photoshop'tan para kazanıyorum. İlerde mesleğiniz olabilir.Son olarak Premire bana da zor geldi ama daha fazla tutorial'ı oldığı için öğrenmesi daha kolay olabilir gibi gelmişti. Özellikle Onur Naci diye bir kanal var işime yarar gibi gelmişti. Bahsettiğim animasyonları Capcut'ta yapabiliyor muyuz? Ona göre Capcut mobil'i mi tercih edeyim?
Basitçe bir ok çizip okla beraber kamerayı okun yönüne çevirme (oraya yakınlaşma vs) gibi şeyler var mı?
Bir de X emulatörde daha iyi çalışıyor, onu kullan gibi bir durumu var mı?
Metin için ChatGPT, resimler için de Craiyon ve Microsoft Designer kullanacağım bakalım teşekkür ederim. Arka planda da dipsesleri temizleyip kısık telifsiz bir müzik atarım diye düşündüm. Müzik için önerileriniz varsa alabilirim.
Google'da arattığım animasyon ve fotoğraflar telifli olabileceğinden hiç girmek istememiştim.
Dediğiniz örneği keyframe ile kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Buraya tıklayarak nasıl yapıldığını gösteren videoya ulaşabilirsin hocam. Emülatör önerisi olarak tüm emülatörlerde aynı çalışır. (sisteminiz iyi ise) Ben size yine de Bluestacks öneririm, daha kolay. Shorts videolarından resim için telif alman biraz zor. Yine de telifsiz resimleri bulabileceği siteler var. Veya bunun yerine ucuz olan bir stok fotoğraf sitesine üye olabilirsin, bu daha mantıklı.
Müzik olarak çok bilmiyorum araştırırım bulursam atarım.