Dostum bir arkadaşımda çekiyordu şimdi şöyle başlamak istiyorum. Youtube shortsu izleyenlerin yaşı bir hayli düşük. Bunun pek etkisi var mı bilmiyorum ama arkadaşım şunu dedi bana : Video çektiğin konu eski olmamalı ya kendine özgü yada popüler bir şeyden ilerleyip hergün video atmaya çalışmalısın. Arkadaşım futbol videoları atıyordu ve bir haylide izlendi. Bu dediğim şeyde eski olmayan şey yani gidipte oynadığın bir egg wars gameplayini atmak yerine daha popüler olan bedwarsı atmak gibi ben pek bilmiyorum fakat arkadaşımın dediği şeyide söylerek biraz mesajımı kuvvetlendirdim sanırım. Ek olarak da şans faktörüde önemli keşfete düşme vb. umarım istediğin aboneye ulaşırsın ve mesajım umarım işine yarar. İyi şanslar!Merhaba iki buçuk aydır düzenli(aşırı olmasa da) Shorts paylaşıyorum 300 abonem var fakat attığım Shorts'lar 3/4/12 vb. izleniyor neredeyse abonelerim bile izlemiyor çözümü nedir?
teşekkür ederim ama bu izlenmeler anormal 300 abonem varken 2 izlenme olağandışı.Düşününce youtube hiç insanlara videoyu sunmamış bile beğenip beğenmeyecepine bakmak için direk kimseye göstermemeiş videoyu sadece abonelerim birkaçı izlemiş!?Dostum bir arkadaşımda çekiyordu şimdi şöyle başlamak istiyorum. Youtube shortsu izleyenlerin yaşı bir hayli düşük. Bunun pek etkisi var mı bilmiyorum ama arkadaşım şunu dedi bana : Video çektiğin konu eski olmamalı ya kendine özgü yada popüler bir şeyden ilerleyip hergün video atmaya çalışmalısın. Arkadaşım futbol videoları atıyordu ve bir haylide izlendi. Bu dediğim şeyde eski olmayan şey yani gidipte oynadığın bir egg wars gameplayini atmak yerine daha popüler olan bedwarsı atmak gibi ben pek bilmiyorum fakat arkadaşımın dediği şeyide söylerek biraz mesajımı kuvvetlendirdim sanırım. Ek olarak da şans faktörüde önemli keşfete düşme vb. umarım istediğin aboneye ulaşırsın ve mesajım umarım işine yarar. İyi şanslar!
Dostum 300 abonen yüksek ihtimal 200 çocuktan oluşuyor 90 kişi yaşlı ve youtubeyi kullanmayı bilmiyor yani bunlar olağan şeyler daha yeni başladın.teşekkür ederim ama bu izlenmeler anormal 300 abonem varken 2 izlenme olağandışı.Düşününce youtube hiç insanlara videoyu sunmamış bile beğenip beğenmeyecepine bakmak için direk kimseye göstermemeiş videoyu sadece abonelerim birkaçı izlemiş!?
The Chess Architect kanal linkim bu yardımcı olursanız sevinirim kanal linki
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.