YouTube Shorts videolarının izlenmesini sağlama yöntemi

İşe yaradı. 10 izlenmesi olan videonun başlığını ve kapağını 3 kere değiştirdim ve yine 10 izlendi.

Hocam çok acil bir sorum var, PK açık sizde, ne kazandınız ve vergi olayı nasıl oluyor? Ne yaptınız. Benim de PK açılmak üzere ama açsam mı açmasam mı bilemedim.

Hocam çok acil bir sorum var, PK açık sizde, ne kazandınız ve vergi olayı nasıl oluyor? Ne yaptınız. Benim de PK açılmak üzere ama açsam mı açmasam mı bilemedim.
Bin aboneyi geçince PK açıldı ben de işlemlerini yaptım, açıkçası Youtube tarafında bir zorluğu yok sadece bir şifre gönderiyor ikamet adresine o şifreyi Adsense hesabına giriyorsun ama bizim ülke tarafında vergi dairesine kayıt yaptırman gerekiyor, sonrasında vergi dairesinden aldığın istisna belgesi ile kamu bankasında ticari bir hesap açtırıp onu Adsense hesaba bağlıyorsun, Youtube kazancın oraya vergisi kesilmiş halde geliyor, bir de bağ-kur başlatıyor vergi dairesi otomatik olarak, eğer Adsense hesabı emekli birinin üzerine yaparsan bağkur ödemek zorunda değilsin bildiğim kadarıyla, başka bir şeyi yok, benim şu an aylık kazancım 35-40 dolar civarı, hesabıma göre abone sayısı 30 bini geçince ancak bu işten para kazanıyorum denir.

Hocam bende şey sormak istiyorum. Para kazanma aktif olduktan sonra. Kırmızı kutunun içinde gelir sekmesi otomatik mi açılıyor ? Yoksa yukarıdaki bahsettiğiniz işlemleri yapmamız mı gerekiyor ?

Para kazanma şartları tamamlanmış ama hiç bir resmi işlem yapmadan. Geliri göre biliyor muyuz ?

PK aktif olunca gelir sekmesi açılıyor, sadece parayı çekemiyorsun orada birikiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…