YouTube Shorts videolarının izlenmesini sağlama yöntemi

İşe yaradı. 10 izlenmesi olan videonun başlığını ve kapağını 3 kere değiştirdim ve yine 10 izlendi.

Evet arkadaşlar gerçekten Shorts videoların izlenmesini sağlayan basit ama etkili bir şey buldum, doğruluğundan emin olmak için aylardır test ediyorum ve kesinlikle işe yarıyor, buradan sizinle de bunu paylaşmak istedim, çünkü burada çok kişiyle bu konuda fikir alışverişi yapmıştık ve sonuçsuz kalmıştı. Ben aslında YouTube ile direkt ilgilenen biri değilim, kız arkadaşımın bir kanalı var, ara sıra keyfi yerindeyken yapay zekayla, müzik programlarıyla falan uğraşıp video yapıyor ve YouTube'a atıyor, esas olay bundan sonra başlıyor, o kadar uğraşıp yaptığı video izlenmeyince canı sıkılyor, modu düşüyor, ben de üzülüyorum, sırf bunun için epey araştırma yaptım, algoritmalara baktım, YouTube ile ilgili makaleler okudum ama hiçbir yerde yazmayan bir şey aklıma geldi, denemeye başladım ve gerçekten işe yarıyor, yapmanız gereken şeyi yazıyorum, Shorts videosunu yayınladınız ve bir saat geçti, izlenme çok az oldu veya hiç olmadı, yapacağınız şey, tagların hepsini silin, etiketlerin hepsini silin, boş bırakın ve videonun ismini mümkünse tek kelime veya en fazla iki kellime olarak yazın, ilk başta videoyu yayınladığınızda yazdığınız başlıktan farklı olacak bu kez yazdığınız başlık. Bunu yaptıktan sonra biraz bekleyin izlenme geldiğini göreceksiniz, eğer yine izlenme gelmezse veya az gelirse, yine başlığı değiştirin, eğer çok kötü bir başlık yazmazsanız kesinlikle işe yarıyor.
Örnekle gösteriyorum, aşağıda izlenme analizi görünen video ilk yayınladığımızda sadece 100 civarı izlenme aldı ve izlenme durdu, iki saat sonra videonun ismini değiştirdim ve tekrar izlenme geldi 500 oldu ve orada kaldı, sonra tekrar ismini değiştirdim ve 2 bin izlenme yaptı. Diğer Shorts videolarında da aynı şekilde başlığı değiştirmek izlenme artışı sağladı, videolarımız fenomenlerin videoları gibi yüzbinler milyonlar izlenmiyor ama az da olsa izleniyor, bunu mutlaka deneyin sizin de işinize yarayacaktır.

Eki Görüntüle 2502030

Videonun kendisi:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam çok acil bir sorum var, PK açık sizde, ne kazandınız ve vergi olayı nasıl oluyor? Ne yaptınız. Benim de PK açılmak üzere ama açsam mı açmasam mı bilemedim.

Hocam çok acil bir sorum var, PK açık sizde, ne kazandınız ve vergi olayı nasıl oluyor? Ne yaptınız. Benim de PK açılmak üzere ama açsam mı açmasam mı bilemedim.
Bin aboneyi geçince PK açıldı ben de işlemlerini yaptım, açıkçası Youtube tarafında bir zorluğu yok sadece bir şifre gönderiyor ikamet adresine o şifreyi Adsense hesabına giriyorsun ama bizim ülke tarafında vergi dairesine kayıt yaptırman gerekiyor, sonrasında vergi dairesinden aldığın istisna belgesi ile kamu bankasında ticari bir hesap açtırıp onu Adsense hesaba bağlıyorsun, Youtube kazancın oraya vergisi kesilmiş halde geliyor, bir de bağ-kur başlatıyor vergi dairesi otomatik olarak, eğer Adsense hesabı emekli birinin üzerine yaparsan bağkur ödemek zorunda değilsin bildiğim kadarıyla, başka bir şeyi yok, benim şu an aylık kazancım 35-40 dolar civarı, hesabıma göre abone sayısı 30 bini geçince ancak bu işten para kazanıyorum denir.

Bin aboneyi geçince PK açıldı ben de işlemlerini yaptım, açıkçası Youtube tarafında bir zorluğu yok sadece bir şifre gönderiyor ikamet adresine o şifreyi Adsense hesabına giriyorsun ama bizim ülke tarafında vergi dairesine kayıt yaptırman gerekiyor, sonrasında vergi dairesinden aldığın istisna belgesi ile kamu bankasında ticari bir hesap açtırıp onu Adsense hesaba bağlıyorsun, Youtube kazancın oraya vergisi kesilmiş halde geliyor, bir de bağ-kur başlatıyor vergi dairesi otomatik olarak, eğer Adsense hesabı emekli birinin üzerine yaparsan bağkur ödemek zorunda değilsin bildiğim kadarıyla, başka bir şeyi yok, benim şu an aylık kazancım 35-40 dolar civarı, hesabıma göre abone sayısı 30 bini geçince ancak bu işten para kazanıyorum denir.
Hocam bende şey sormak istiyorum. Para kazanma aktif olduktan sonra. Kırmızı kutunun içinde gelir sekmesi otomatik mi açılıyor ? Yoksa yukarıdaki bahsettiğiniz işlemleri yapmamız mı gerekiyor ?

Para kazanma şartları tamamlanmış ama hiç bir resmi işlem yapmadan. Geliri göre biliyor muyuz ?

1751708622144.png

Hocam bende şey sormak istiyorum. Para kazanma aktif olduktan sonra. Kırmızı kutunun içinde gelir sekmesi otomatik mi açılıyor? Yoksa yukarıdaki bahsettiğiniz işlemleri yapmamız mı gerekiyor?

Para kazanma şartları tamamlanmış ama hiçbir resmi işlem yapmadan. Geliri göre biliyor muyuz?

Eki Görüntüle 2528090

PK aktif olunca gelir sekmesi açılıyor, sadece parayı çekemiyorsun orada birikiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı