YouTube Shorts videolarının izlenmesini sağlama yöntemi

Hocam müthiş bir başarı 31 günde bu kadar izlenme ve abone, para kazanmayı açtırmak için, bin tane abone ve Shorts dışındaki videolardan da 4 bin saat izlenme olması lazım, sen sanırım Shorts üzerine çalışıyorsun, onun için de üç ay içinde 10 milyon izlenme alman lazım, bu tempoyla kısa sürede açtırırsın para kazanmayı.
Biz 1200 aboneyle ayda 30 dolar civarı kazanıyorsak fenomenlerin kazandığı parayı siz düşünün.

Eki Görüntüle 2502058
10 milyon izlenme çok zor. Uzun video yapıp 4 bin saat izlenme daha kolay bence. Uzun videomu yapsam ek olarak diye düşünüyorum.

Hocam müthiş bir başarı 31 günde bu kadar izlenme ve abone, para kazanmayı açtırmak için, bin tane abone ve Shorts dışındaki videolardan da 4 bin saat izlenme olması lazım, sen sanırım Shorts üzerine çalışıyorsun, onun için de üç ay içinde 10 milyon izlenme alman lazım, bu tempoyla kısa sürede açtırırsın para kazanmayı.
Biz 1200 aboneyle ayda 30 dolar civarı kazanıyorsak fenomenlerin kazandığı parayı siz düşünün.

Eki Görüntüle 2502058
Kimsenin parasında gözüm yokta parayı bulursam çok iyi olur :D :D
Siz anladığım kadarıyla sürekli uzun video üretiyorsunuz.

Kimsenin parasında gözüm yokta parayı bulursam çok iyi olur :D :D
Siz anladığım kadarıyla sürekli uzun video üretiyorsunuz.
Yok onları daha önce yine benim fikrimle üretmiştik :) aslında yüzlerce uzun video vardı kanalda ama sadece bir kaç tanesi sürekli izleniyor yani tamamen şans veya anlamadığım başka bir şey, öyle olunca diğerlerini sildik. Şu an sadece Shorts yapıp atıyoruz.

Yok onları daha önce yine benim fikrimle üretmiştik :) aslında yüzlerce uzun video vardı kanalda ama sadece bir kaç tanesi sürekli izleniyor yani tamamen şans veya anlamadığım başka bir şey, öyle olunca diğerlerini sildik. Şu an sadece Shorts yapıp atıyoruz.
Hocam işinize karışmak gibi olmasın ama 1 gün sadece yada ola bildiğince tamamen video çıkartma günü yapın ve o gün bir sürü stok shorts videosu yapın. Hesaba baktım shortlar paylaşılma tarihleri sabit değil. Mesala ben her gün atıyorum ama siz haftada 2 bazen 3 video atıyorsunuz.

Ama hocam uzun videoya devam edin bence çünkü para kazanmanız bu yüzden açık sanırım. Shorts para kazandırma aktifleştirme zor.

Benim amacımda şöyle : Uzun videolar ile para kazanmayı aktifleştirmeyi aktif tutmak. Minimum uzun video ama maksimum shorts atarak para kazanmaya çalışıyorum. Ben böyle yapıyorum diye yukarıda size öyle önerdim.

Tamam hocam teşekkür ederim, tavsiyeni dikkate alıyorum, sen epey yol almışsın kısa sürede.
Aslında o kadarda iyi değil bilmiyorum çok odaklanmadım. Rakiplerim günde 3 video yüklüyor ben günde 1 video yüklüyorum. TYT Sınavına bittikten sonra ve kazanırsam bu motivasyonla bu yıl 100k olurum yada yaklaşırım diye planlıyorum.

Aslında o kadar da iyi değil bilmiyorum çok odaklanmadım. Rakiplerim günde 3 video yüklüyor ben günde 1 video yüklüyorum. TYT sınavına bittikten sonra ve kazanırsam bu motivasyonla bu yıl 100k olurum ya da yaklaşırım diye planlıyorum.

Hocam sorun olmaz ise kanalınızın adını veya linkini atabilir misiniz?

Hocam sorun olmaz ise kanalınızın adını veya linkini atabilir misiniz?
Hocam kanalın linkini veremem ama ip ucu vereyim. Çok genel bir alanın çok dar bir nişi.
Yani şöyle diyeyim rakiplerimin benim segmentim için sayısı 10dan bile daha az. Futbol, Yemek, Vlog, konseptinde değil bilgi içeriği.

Bir üst yani böyle 100 bin - 1 milyon abonesi olan adamlarda yine 10 tane falan kanal var.
Benim gözden kaçırdıklarım vs dersek ufaklı büyüklü 30 tane rakibim var.

Yeni açılmış kanalım ve 3 aydır açık olan bir kanalın karşılaştırmasını yaptım. Benim ilk 1 ayım diğer kanalın 1 ayıyla muadildi. onun 50 bin abonesi var benim 550 oldu bugün. Bahsettiğim kanalın izlenmeleri baya bir düşüşte şuan benimki tam aksine yükselişte. Bu adam 3 video ben günde 1 video yüklüyorum.

Şu sınav bitsinde hayırlısı bakalım.

Hocam kanalın linkini veremem ama ipucu vereyim. Çok genel bir alanın çok dar bir nişi.
Yani şöyle diyeyim rakiplerimin benim segmentim için sayısı 10'dan bile daha az. Futbol, Yemek, VLOG, konseptinde değil bilgi içeriği.

Bir üst yani böyle 100 bin - 1 milyon abonesi olan adamlarda yine 10 tane falan kanal var.
Benim gözden kaçırdıklarım vs dersek ufaklı büyüklü 30 tane rakibim var.

Yeni açılmış kanalım ve 3 aydır açık olan bir kanalın karşılaştırmasını yaptım. Benim ilk 1 ayım diğer kanalın 1 ayıyla muadildi. Onun 50 bin abonesi var benim 550 oldu bugün. Bahsettiğim kanalın izlenmeleri bayağı bir düşüşte şu an benimki tam aksine yükselişte. Bu adam 3 video ben günde 1 video yüklüyorum.

Şu sınav bitsinde hayırlısı bakalım.

Shorts üzerine mi kurulu kanalınız

Technopat Haberler

Geri
Yukarı