YouTube Shorts'ta videolar izlenmiyor

berat0089

Centipat
Daha fazla  
Geçen hafta olması lazım. YouTube hesabı açtım hesapta hiphop videoları atıyordum hatta Instagram'da takipçisi yüksek olan hesaplara yazdım fakat kitle ile alakalı mı yoksa yeni başladığımdan mı bilmiyorum. Videolarım izlenmiyor bir videom 600 izlemdi diğerleri çok izlenmedi.

Şu an algoritmalar bozuk diye biliyorum.

YT Shorts algoritması bozuk sonradan patlıyor videolar mesela ama küçük yaş kitletle alakalı olabilir.

Hesabımın ismi BlondieYe reklam olmasın diye link atmadım 10 kadar videom var nerede yanlış yapıyorum bakıp söyleyin.

isterse uyarı atıp ceza yazsınlar ben bu yorumu yapmazsam aklım kalır. Aşırı derecede itici videolar paylaşmışsın. Bitane videonda "ne yazarsam yazarım sg" yazmışsın çok fazla ergensin. Yotube de ilk videodan sonra bu ergenden bişe olmaz demişki kimseye önermiyor

İsterse uyarı atıp ceza yazsınlar ben bu yorumu yapmazsam aklım kalır. Aşırı derecede itici videolar paylaşmışsın. Bir tane videonda "ne yazarsam yazarım sg" yazmışsın çok fazla ergensin. YouTube'da ilk videodan sonra bu ergenden bir şey olmaz demişki kimseye önermiyor.

Kanka Kanye West diye bir rapçi var muhtemelen tanıyorsundur attığı saçma tweetlerle alakalı “ye tweet” yaz Google'a anlarsın.

İsterse uyarı atıp ceza yazsınlar ben bu yorumu yapmazsam aklım kalır. Aşırı derecede itici videolar paylaşmışsın. Bir tane videonda "ne yazarsam yazarım sg" yazmışsın çok fazla ergensin. YouTube'da ilk videodan sonra bu ergenden bir şey olmaz demişki kimseye önermiyor.

Boşuna yazmışın içeriğin benim görüşümle alakası yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı