Shottr

Shottr 1.9.1

Makaleler
18
Shottr - Shottr MacOS işletim sistemi üzerinde çalışan hafif bir menü çubuğu uygulamasıdır ve Apple tarafından onaylıdır. Web geliştiriciler - Tasarımcılar ya da aldığı ekran görüntüleri üzerinde basit oynamalar yaparak işaretler - öne çıkarmalar yapmak isteyen sıradan kullanıcıların üretkenliğini artırır.

Kısayollar ve daha efektif kestirmeler için geliştirici sayfasını ziyaret etmeyi unutmayın.

Son düzenleme:
Hocam Shottr'nin çalışması için ekranın kaydını ve ses kaydı alması gerekiyor, yani onlara izin vermem lazım. Bunu yapmalı mıyım sorun çıkarır mı ?

Mouse’un neresini fixlemek istiyorsunuz mesela? Daha çok detay verirseniz oluruna bakalım.
Ben m2 mba'mı aldığımdan beri scroll sorunu yaşıyorum, scroll yaparken ekran takılıyormuş, dalgalanıyormuş hissi veriyor hele bu macos'un uyumlu olmadığı programlarda daha çok oluyor gibi örneğin ms word cihazında bunu belirgin hissederken muadili pagesda hissetmiyorum diyebilirim

Bundan bahsediyorum hocam
1695905751687.png

Girdap, Shottr yazılımını yeni bir güncelleme girdisiyle güncelledi:

1.9.1

İyileştirmeler

Üçüncü taraf S3 hizmetleri (Tencent, Yandex, Minio, vb.) için genişletilmiş destek.
Yazdırma iletişim kutusu artık yazdırma yönünü değiştirmeye olanak tanıyor.
Serbest çizim aracı: Tek tıklamayla nokta çizme özelliği geri getirildi.
Hem elle çizilmiş hem de klasik dikdörtgen stillerine estetik ayarlamalar yapıldı.

Hata Düzeltmeleri

Hata düzeltmesi: macOS uygulamayı etkinleştirme izni vermediğinde, uygulamanın önizleme küçük resmiyle birlikte düzenleyiciyi göstermesi sorunu...

Bu güncelleme girdisinin devamını okuyun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı