SHP650 V2 alınır mı?

Cevaplarınız için teşekkür ederim bütçe aşmam sanırım biraz zamanımı alıcak sanırım,peki şuan ki var olan güç kaynağı hiç mi idare etmez yoksa kesinlikle kullanılmamalı mı?

Konu içerisinde muhabbeti dönmüş ama merak edip dillendirdiğiniz forumda SHP650 V2 ile ilgili yorumlara baktım. Genel olarak insanlar kötü ve alınmayacağından söz etmişler. Bence zan altında bırakmadan yorum sunmak gerekir.

@UĞUR25

Konudaki güç kaynağının sorun yarattığı kullanıcı sayısı az değil. Maksimum bütçe sunarsanız "daha iyi" ürünler sunulabilir ama tırnak içinde belirttiğim haliyle iyi bir şey arıyorsanız bir miktar fazla ödeme yapmanız lazım.

Kim F/P diyor o güç kaynağına dur tahmin edeyim "malum forum" diyordur dandik bir güç kaynağı bütçe artırılıp Pylon 550W modeline bakınız.
Gereksiz bir karalama biçimi ve konuyla alakası yok. O forumdaki üyeler de Technopat Sosyal gibi SHP 650 V2 modelini önermiyor.

Alınmamalı. Daha geçen gün bir arkadaş SHP 650 V2 sağlam diyip duruyordu, 1 gün sonra SHP 650 V2 yandı diye konu açtı.

Cevaplarınız için teşekkür ederim bütçe aşmam sanırım biraz zamanımı alıcak sanırım,peki şuan ki var olan güç kaynağı hiç mi idare etmez yoksa kesinlikle kullanılmamalı mı?
İdare eder, bütçe arttırıp adam akıllı bir şey alın derim.
Bu diğer forumlara karşı açılan savaş nedir anlamıyorum.

Bu diğer forumlara karşı açılan savaş nedir anlamıyorum.
Bilmediği yer hakkında yorum yapıyor bir de çoğu. Orada da takılıyorum, kimsenin SHP 650 V2 önerdiği falan yok. Zaten diğer teknoloji forumlarının %70'i Technopat üyelerinden oluşuyor bu arada.

Hocam 10 dakikadır arıyorum konuyu atar mısınız? Çok merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…