Cevaplarınız için teşekkür ederim bütçe aşmam sanırım biraz zamanımı alıcak sanırım,peki şuan ki var olan güç kaynağı hiç mi idare etmez yoksa kesinlikle kullanılmamalı mı?
Konu içerisinde muhabbeti dönmüş ama merak edip dillendirdiğiniz forumda SHP650 V2 ile ilgili yorumlara baktım. Genel olarak insanlar kötü ve alınmayacağından söz etmişler. Bence zan altında bırakmadan yorum sunmak gerekir.
Konudaki güç kaynağının sorun yarattığı kullanıcı sayısı az değil. Maksimum bütçe sunarsanız "daha iyi" ürünler sunulabilir ama tırnak içinde belirttiğim haliyle iyi bir şey arıyorsanız bir miktar fazla ödeme yapmanız lazım.
Cevaplarınız için teşekkür ederim bütçe aşmam sanırım biraz zamanımı alıcak sanırım,peki şuan ki var olan güç kaynağı hiç mi idare etmez yoksa kesinlikle kullanılmamalı mı?
Bilmediği yer hakkında yorum yapıyor bir de çoğu. Orada da takılıyorum, kimsenin SHP 650 V2 önerdiği falan yok. Zaten diğer teknoloji forumlarının %70'i Technopat üyelerinden oluşuyor bu arada.
Yeni aldığım ürün 14 gün dolmadan cızırtı ve yanık kokusu gelerek bozuldu iade alırlar mı? Durum nasıl olacak iade kaydı açtım aynı şekilde yanık ve cızırtı geldi, yazdım iade için. Ne yapabilirim kesin olması için?