Gereksiz bir karalama biçimi ve konuyla alakası yok. O forumdaki üyeler de Technopat Sosyal gibi SHP 650 V2 modelini önermiyor.Kim F/P diyor o güç kaynağına dur tahmin edeyim "malum forum" diyordur dandik bir güç kaynağı bütçe artırılıp Pylon 550W modeline bakınız.
İdare eder, bütçe arttırıp adam akıllı bir şey alın derim.Cevaplarınız için teşekkür ederim bütçe aşmam sanırım biraz zamanımı alıcak sanırım,peki şuan ki var olan güç kaynağı hiç mi idare etmez yoksa kesinlikle kullanılmamalı mı?
Bu diğer forumlara karşı açılan savaş nedir anlamıyorum.Gereksiz bir karalama biçimi ve konuyla alakası yok. O forumdaki üyeler de Technopat Sosyal gibi SHP 650 V2 modelini önermiyor.
Alınmamalı. Daha geçen gün bir arkadaş SHP 650 V2 sağlam diyip duruyordu, 1 gün sonra SHP 650 V2 yandı diye konu açtı.![]()
Bilmediği yer hakkında yorum yapıyor bir de çoğu. Orada da takılıyorum, kimsenin SHP 650 V2 önerdiği falan yok. Zaten diğer teknoloji forumlarının %70'i Technopat üyelerinden oluşuyor bu arada.Bu diğer forumlara karşı açılan savaş nedir anlamıyorum.
Hocam 10 dakikadır arıyorum konuyu atar mısınız çok merak ettim?Alınmamalı. Daha geçen gün bir arkadaş SHP 650 V2 sağlam diyip duruyordu, 1 gün sonra SHP 650 V2 yandı diye konu açtı.![]()
Hocam 10 dakikadır arıyorum konuyu atar mısınız? Çok merak ettim.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.