SHP650 V2 alınır mı?

OCP koruması yok ve eski bir iç yapıya sahip, almanızı asla önermem.

Sharkoon kaliteli bir Alman markasıdır. Ovp, uvp, scp ve opp gibi güç korumaları var bu arada. 12v kanalından da hem 550W'lık model hem 650W'lık model çok yüksek değerler sunabiliyor. Arkadaşlar neye göre yorum yaptı bilmiyorum, bu 650W'lık modeli aldırdığım ve şu an halen kullanan yakın arkadaşlarım var.

SHP650 V2 eski, ve bazı korumaları eksikti diye biliyorum. Almanızı çok tavsiye etmiyorum.

Attığım konuda SHP650 kullanan birinin PSU'si patlamış.

Bunu önerebilirim.

O zaman başlayayım, OVP koruması yok, yanlış bilgi, 12v kanalından evet, yüksek değerler sunabiliyor ancak ne oluyor biliyor musunuz? Grup düzenlemeli olduğu için ona yüksek güç güç gönderdiğinde diğer kanala dalgalı voltaj gönderiyor ki çok tehlikelidir. İç yapı olarak VS2012 kullanıyor, Tier E'de bulunan bir altyapı, almayın, aldırtmayın.

Attığınız model gayet iyi de 12V kanalından 456W veriyor sistemini belirtseydi iyi olurdu, yeterli olacaksa kesinlikle tercih etmeli.

Kullanıyorum, uçak motoru gibi. Sistem uççak diye korkuyorum. Teknik problem yaşamadım ama aşırı sesli. Önermiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…