SHP650 V2 alınır mı?

Sharkoon kaliteli bir Alman markasıdır. Ovp, uvp, scp ve opp gibi güç korumaları var bu arada. 12v kanalından da hem 550W'lık model hem 650W'lık model çok yüksek değerler sunabiliyor. Arkadaşlar neye göre yorum yaptı bilmiyorum, bu 650W'lık modeli aldırdığım ve şu an halen kullanan yakın arkadaşlarım var.

https://www.hepsiburada.com/sharkoon-shp650-v2-650w-80-120-mm-fanli-atx-guc-kaynagi-p-HBV00000BT3MA indirime girmis fakat sistemime bayağı fazla geliyor. Fazla güç tüketir mi, kararsız kaldım. Ryzen 3600, 1650 Super içi alacağım. Sizce alınır mı? 650W fazla geldi bana.

SHP650 V2 eski, ve bazı korumaları eksikti diye biliyorum. Almanızı çok tavsiye etmiyorum.

Attığım konuda SHP650 kullanan birinin PSU'si patlamış.

Bunu önerebilirim.

Sharkoon kaliteli bir Alman markasıdır. Ovp, uvp, scp ve opp gibi güç korumaları var bu arada. 12v kanalından da hem 550W'lık model hem 650W'lık model çok yüksek değerler sunabiliyor. Arkadaşlar neye göre yorum yaptı bilmiyorum, bu 650W'lık modeli aldırdığım ve şu an halen kullanan yakın arkadaşlarım var.
O zaman başlayayım, OVP koruması yok, yanlış bilgi, 12v kanalından evet, yüksek değerler sunabiliyor ancak ne oluyor biliyor musunuz? Grup düzenlemeli olduğu için ona yüksek güç güç gönderdiğinde diğer kanala dalgalı voltaj gönderiyor ki çok tehlikelidir. İç yapı olarak VS2012 kullanıyor, Tier E'de bulunan bir altyapı, almayın, aldırtmayın.

SHP650 V2 eski, ve bazı korumaları eksikti diye biliyorum. Almanızı çok tavsiye etmiyorum.

Attığım konuda SHP650 kullanan birinin PSU'si patlamış.

Bunu önerebilirim.

Attığınız model gayet iyi de 12V kanalından 456W veriyor sistemini belirtseydi iyi olurdu, yeterli olacaksa kesinlikle tercih etmeli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı