Shunfeng arka göbek iyi mi?

demi.r6489

Decapat
Daha fazla  
Shunfeng arka göbek sizce iyi mi kötü mü markası? Ben 4 ay önce arka göbek degiştirdim shunfeng ve 600TL vermiştim ve yine sorun çıktı. Mesela vites 7 atımda pedal çevirdimde tık tık diye ses geliyor. Hatta bisikletciye gittim bana dedi ki orta göbek sorun var yarin gel bakariz dedi. Ve tamam diyeyim 1 gün sonra gittim ve sürdü sorun yok dedi ama istersen 350TL orta göbek degisim yaparım dedi. Ben de kalsın dedim oradan sanayi gittim farkı bisikletciye o da ruble şöktü ve bakti dedi ki bana arka göbek değişecek. Tamam dedim bırak dedi 1 gün sonra al gel dedi ben de kabul etmedim uzak diye 4km eve yürümem hava zaten 34 derece. Neyse sonra bizim evin orada bisikletciye gittim işte 4 ay önce shunfeng taktırdım yere gittim orada büyük adam var yaşı vardır. 45 50 arası ve çocuk var 14 veya 16 yaş arası neyse çocuk geldi buyur abi dedi. Ben de olay anlatım işte tık tık ses geliyor diye o da bana dedi ki orta göbek sorun var diye. Ben de dedim hayır dedim sanayi oradan geldim baktık sorun dedim orta göbek tamam dedi ve içeri gitti geldi shunfeng markasına 750TL dedi. Ben de tamam dedim 2 gün sonra al dedi. Ben de dedim neden 2 gün o da dedi ki bana sipariş vereceğiz tamam dedim ve akşam gittim 8 gibi. Hani rulman da takalım diye ve bir baktım yaşlı olan eleman takmiş yeni arka göbek yav arkadaş hani sipariş verecektiniz ve hatta shunfeng yazı olan yerde biraz gitmiş baktım kullanılmış mı diye ama sıfır yani sormak istedim kazık yedim mi yemedim mi ve markası nasıl? Bisikletim dandık öyle diyeyim 8 ay önce 4500TL aldım Trendyol'dan ve hep sorun çıktı. Hatta birisi dedi bana senin bisikletin seni taşımiyor 4 ayda bir mil degiştiriyorum 150TL şu anda kadar çikan masraf rahat 2.5k ve şunu merak ediyorum yani neden durduk yere arka göbek sorun çıktı? Yani söyle tümsek gördüm de iniyorum da geçiyorum kibar kullanıyorum ama bozuldu yine neden ve nasıl birisi bir şey söylesin bana veya ne yapayım akıl verin bana!

Değiştirdim arka göbek ama velaki halen daha ses cikiyor mesela sol pedal çevirdimde güc kullandımda tik diye ses geliyor yardim edin hacılar orta göbek sorun var mı yok mu bisikletciye gittimde sorun yok diyorlar kimse açmiyor

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı