Shure SM7b çakma olup olmadığı nasıl anlaşılır?

codfanıyım

Decapat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, Shure SM7b alacağım fakat bu mikrofonun piyasada inanılmaz fazla çakması varmış ve ayırt etmesi gerçekten zormuş. Bunu nasıl ayırt ederim nasıl yaparım?

Bu kadar yüksek fiyatlı bir ürün için 3-5 lira fiyat farkına bakmadan bilindik firmalardan alırsanız sorun olmaz. Bin lira daha ucuz diye pazar yerlerindeki bilinmedik satıcılara yönelmeyin. Satıcı Hepsiburada veya Amazon ise oradan alın değilse zuhal veya elit gibi müzik marketlerden alın. Müzik marketlerde fiyat bir tık yüksektir ama sizin de dediğiniz gibi çakması çok.

Bu kadar yüksek fiyatlı bir ürün için 3-5 lira fiyat farkına bakmadan bilindik firmalardan alırsanız sorun olmaz. Bin lira daha ucuz diye pazar yerlerindeki bilinmedik satıcılara yönelmeyin. Satıcı Hepsiburada veya Amazon ise oradan alın değilse zuhal veya elit gibi müzik marketlerden alın. Müzik marketlerde fiyat bir tık yüksektir ama sizin de dediğiniz gibi çakması çok.

Bana güvenilir müzik aletleri satan siteleri önerir misiniz sesci baba diye bir site buldum N11 de mağazaları var oradan almayı dusunuyordum gene de bir söylerseniz sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı