Sibanet kablosuz internet nasıl?

Kışın oyun oynayamazsın, geçmiş olsun. Gidip kablolu alt yapı varken de sırf antenli uydu interneti tercih etmek de nasıl bir mantık asla anlayamıyorum doğrusu.

Kışın oyun oynayamazsın, geçmiş olsun. Gidip kablolu alt yapı varken de sırf antenli uydu interneti tercih etmek de nasıl bir mantık asla anlayamıyorum doğrusu.
Konuyu abime sordum. Kış dahil sıkıntı yaşamadığını belirtti. Bence biraz büyütülüyor. Yaşayıp göreceğim.

Konuyu abime sordum. Kış dahil sıkıntı yaşamadığını belirtti. Bence biraz büyütülüyor. Yaşayıp göreceğim.

Ben sibanet kullanıyorum kışın ve yağmur yağdığında internet acayip şekilde kesiliyor ve hız 0.2'lere falan düşüyor.

Ben sibanet kullanıyorum kışın ve yağmur yağdığında internet acayip şekilde kesiliyor ve hız 0.2'lere falan düşüyor.
Birkaç kez aynı durumu yaşayınca arıza kaydı oluşturdum. Eve gelip anten yönünü değiştirdiler. Daha yakına istasyon kurulmuş zaten. Ondan beri yağmur rüzgar hiç etkilenmedim. En fazla 2 3 Mbpslik düşüş oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…