Siber güvenlikte nasıl bir yol izlenir?

• Konuyu başlatan dede3
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 853

dede3

Yoctopat
Daha fazla  
Nasıl siber güvenlik uzmanı olunabilir? Sırasıyla neleri edinmem hangi dilleri kullanmam gerekir? İngilizcem yeterli seviyede ve temel seviye Python bilgim var. Sizden ricam ne öğrenmem gerektiğini sırasıyla yazmanız. Ayrıca lunizz GitHub sayfası bana çok karışık geldi. Çok fazla kaynak var.

Sızma testi uzmanlığı daha çok ilgimi çekiyor. Halihazırda bilgisayar mühendisliği okuyorum. Muhtemelen o taraflara kayarım.

Güzel, YouTube veya Udemy üzerinden önce işletim sistemleri ile ilgili kurslar bitir, buralarda eksik kalmasın. Sonra sızma testine yönelik içerikleri tüket ve ctf rehberleri izle ve çöz. En son hazır hale geldiğinde bir sertifikasyon programına gir offsec, comptia ETC. Bunların her biri için 1'er yıl gibi bir süre ayır, ikincisi için belki 2 3 yıl. İngilizce problemi yoktur umarım.

Güzel, YouTube veya Udemy üzerinden önce işletim sistemleri ile ilgili kurslar bitir, buralarda eksik kalmasın. Sonra sızma testine yönelik içerikleri tüket ve ctf rehberleri izle ve çöz. En son hazır hale geldiğinde bir sertifikasyon programına gir offsec, comptia ETC. Bunların her biri için 1'er yıl gibi bir süre ayır, ikincisi için belki 2 3 yıl. İngilizce problemi yoktur umarım.
Birkaç tane kurs atar mısınız? Sızma testi içeriklerine örnek kaynak atar mısınız? Biraz havada kaldı söyledikleriniz. İngilizce sorunum yok

Cybermentor nasıldır hocam?
Berbat, çorba gibi eğitimi var, onu da ekleyim bunu da ekleyim saçma sapan içerik yapmış o 15 saat serisinde. Şu Pathway'ler bin basar ona.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı