Siber suçlardan ifade vermeye çağrıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ÖmerFaruk_56

Hectopat
Arkadaşlar öncelikle selamlar. Şimdi bu sabah ailemle kahvaltı yaparken babamı İl Emniyetten aradılar. Arayan kişi kendisinin Siirt Emniyet Müdürlüğü Siber Suclar biriminden aradığını babama gelip ifade vermesi gerektiği söyledi. Şimdi ben Siirt'te oturuyorum, 15 yaşındayım. Babam bana benim bir şeyler yaptığımı söylüyor. Halbuki benim siber suç sayılabilecek yaptığım en büyük şey ülkenin neredeyse yarısının yaptığı torrent oyun, film falandır. Zaten öyle saldırı, DDoS falan da anlamam. Şu an kafam çok karışık ne yapmamız gerek bilmiyorum. Yani ara sıra Instagram'da post paylaşılmıştır mesela. Birkaç kere iktidar aleyhinde yapılan yorumları beğenmişimdir. Hala anlamış değilim yardımlarınızı bekliyorum. Ve cidden numara doğru. Google'a yazdığımda aynı numara çıkıyor.

Son düzenleme:

Gidip olayın aslını öğrenin bizi de bilgilendirin hocam, bilemeyiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla arkadaşlar açıkçası özel konuşmalarımda böyle iktidarla defalarca dalga geçmişimdir. Ayrıca D-Smartı Cimer BTK bir de tüketici hakem heyetine şikayet etmiştim. Bundan dolayı olabilir mi ki acaba ?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Emniyete gidince öğrenirsiniz. Yanlış anlaşılma olmuş olabilir mi acaba?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…