O sitelere herkes giriyor. O sitelere girmek sorun olmaz.Kumar siteleri, 18+sitelere vpn'siz giriş sorun olmuş olabilr.
İleri derece mide bulandırıcı sitelerden ceza gelebiliyor.O sitelere herkes giriyor. O sitelere girmek sorun olmaz.
Ne gibi sitelerden ceza gelebiliyor? Cümleyi biraz açar mısın?İleri derece mide bulandırıcı sitelerden ceza gelebiliyor.
Bilemedim biraz korkuyor gibiyim şu an. Yani bu tür şeylerin hep lafta dalga falan olduğunu sanıyordum.
18'den küçük yaştakilerin paylaşıldığı sitelere girmek suç galiba.Ne gibi sitelerden ceza gelebiliyor? Cümleyi biraz açar mısın?
Hocam illa söylettireceksin çocuk, kaçırma, tecav*z gibi içerikler ciddi sıkıntıya sokar ayrıca yasaklı kumar sitelerinin de cezası büyük.Ne gibi sitelerden ceza gelebiliyor? Cümleyi biraz açar mısın?
Bilmem kaç bin erdoğan'ın sülalesine söven var, hiçbirinin mahkemeye gittiğini görmedim. Bence kafada bir şeyler kurmak yerine gidin. Ne dersiniz?
BTK tarafından yasaklanmış sitelere girişiniz tespit edilmiş olabilir belki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.