O Otomaber Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.223 Makaleler 12 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: İ5-1240P - RAM: 16 GB - Ekran Kartı: İrıs Xe Graphics - Depolama: 512 GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Çalışan 4 Haziran 2021 #22 AŞUWA.mirzabey66 dedi: Kumar siteleri, 18+sitelere vpn'siz giriş sorun olmuş olabilr. Genişletmek için tıkla... O sitelere herkes giriyor. O sitelere girmek sorun olmaz.
AŞUWA.mirzabey66 dedi: Kumar siteleri, 18+sitelere vpn'siz giriş sorun olmuş olabilr. Genişletmek için tıkla... O sitelere herkes giriyor. O sitelere girmek sorun olmaz.
AŞUWA.mirzabey66 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.078 Makaleler 2 Çözümler 12 Yer Kubina, Karaçay-Çerkesya 4 Haziran 2021 #23 Otomaber dedi: O sitelere herkes giriyor. O sitelere girmek sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... İleri derece mide bulandırıcı sitelerden ceza gelebiliyor.
Otomaber dedi: O sitelere herkes giriyor. O sitelere girmek sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... İleri derece mide bulandırıcı sitelerden ceza gelebiliyor.
O Otomaber Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.223 Makaleler 12 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: İ5-1240P - RAM: 16 GB - Ekran Kartı: İrıs Xe Graphics - Depolama: 512 GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Çalışan 4 Haziran 2021 #24 AŞUWA.mirzabey66 dedi: İleri derece mide bulandırıcı sitelerden ceza gelebiliyor. Genişletmek için tıkla... Ne gibi sitelerden ceza gelebiliyor? Cümleyi biraz açar mısın?
AŞUWA.mirzabey66 dedi: İleri derece mide bulandırıcı sitelerden ceza gelebiliyor. Genişletmek için tıkla... Ne gibi sitelerden ceza gelebiliyor? Cümleyi biraz açar mısın?
Glank Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 2.740 Çözümler 15 4 Haziran 2021 #25 ÖmerFaruk_56 dedi: Bilemedim biraz korkuyor gibiyim şu an. Yani bu tür şeylerin hep lafta dalga falan olduğunu sanıyordum. Genişletmek için tıkla... Hocam ne yaptınız boşuna demiyoruz silivri soğuktur diye . Şaka maka bir şey olmaz gidin aslını öğrenin konunun.
ÖmerFaruk_56 dedi: Bilemedim biraz korkuyor gibiyim şu an. Yani bu tür şeylerin hep lafta dalga falan olduğunu sanıyordum. Genişletmek için tıkla... Hocam ne yaptınız boşuna demiyoruz silivri soğuktur diye . Şaka maka bir şey olmaz gidin aslını öğrenin konunun.
TheRealKurtCobain Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 1.093 Çözümler 1 Yer Mersin 4 Haziran 2021 #26 +18 sitelerden bahsediyor.
sEfee Decapat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 31 4 Haziran 2021 #27 Arkadaşların nasıl insanlar, aranızda hiç DDoS, ya da herhangi bir illegal olay hakkında konuşma geçti mi belki de arkadaşlarından birisinden dolayı çağırıldın.
Arkadaşların nasıl insanlar, aranızda hiç DDoS, ya da herhangi bir illegal olay hakkında konuşma geçti mi belki de arkadaşlarından birisinden dolayı çağırıldın.
Emre3322 Hectopat Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 985 Çözümler 5 4 Haziran 2021 #28 Otomaber dedi: Ne gibi sitelerden ceza gelebiliyor? Cümleyi biraz açar mısın? Genişletmek için tıkla... 18'den küçük yaştakilerin paylaşıldığı sitelere girmek suç galiba.
Otomaber dedi: Ne gibi sitelerden ceza gelebiliyor? Cümleyi biraz açar mısın? Genişletmek için tıkla... 18'den küçük yaştakilerin paylaşıldığı sitelere girmek suç galiba.
AŞUWA.mirzabey66 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.078 Makaleler 2 Çözümler 12 Yer Kubina, Karaçay-Çerkesya 4 Haziran 2021 #29 Otomaber dedi: Ne gibi sitelerden ceza gelebiliyor? Cümleyi biraz açar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam illa söylettireceksin çocuk, kaçırma, tecav*z gibi içerikler ciddi sıkıntıya sokar ayrıca yasaklı kumar sitelerinin de cezası büyük.
Otomaber dedi: Ne gibi sitelerden ceza gelebiliyor? Cümleyi biraz açar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam illa söylettireceksin çocuk, kaçırma, tecav*z gibi içerikler ciddi sıkıntıya sokar ayrıca yasaklı kumar sitelerinin de cezası büyük.
Dracul Picopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 123 Çözümler 1 4 Haziran 2021 #30 ehbk dedi: Bilmem kaç bin erdoğan'ın sülalesine söven var, hiçbirinin mahkemeye gittiğini görmedim. Bence kafada bir şeyler kurmak yerine gidin. Ne dersiniz? BTK tarafından yasaklanmış sitelere girişiniz tespit edilmiş olabilir belki. Genişletmek için tıkla... Görmezsin çünkü merdivenlerden falan düşüp, mahkeme yerine hastaneye gidiyor olabilirler.
ehbk dedi: Bilmem kaç bin erdoğan'ın sülalesine söven var, hiçbirinin mahkemeye gittiğini görmedim. Bence kafada bir şeyler kurmak yerine gidin. Ne dersiniz? BTK tarafından yasaklanmış sitelere girişiniz tespit edilmiş olabilir belki. Genişletmek için tıkla... Görmezsin çünkü merdivenlerden falan düşüp, mahkeme yerine hastaneye gidiyor olabilirler.