Siberia 200 mü? MH320 mi?

kudal

Kilopat
Konuyu uzatmadan sadece cevap bekliyorum arkadaşlar. Stereo ile ses kasılmaz sözlerini hiçe sayıp iki üründen birini almak istiyorum. CS:GO oynayacağım. Hangisini almalıyım? Ne öneriyorsunuz?

Ben bir Steel Series Siberia 200 kullanıcısı olarak bu kulaklığı çok güzel bulduğumu söyleyebilirim. Stereo konusunda evet Siberia 200 bir stereo kulaklık fakat ses kasma konusunda pek de aşağı kalır yanı yok açıkçası. hem görünüş bakımından da şık duruyor. Bass ve tiz konusunda çok başarılı bir kulaklık. MH320 yi hiç kullanmadım fakat Siberia 200 için düşüncelerim bunlar. Fakat Tek tavsiye verebileceğim konu bütçen yetiyorsa direk geleceğe dönük olması açısından 7.1 ses'e sahip bir kulaklık alman. Ama bütçen yetmiyorsa Siberia 200 bütün ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılar.

150 gibi bir bütçe ayırmışken bu bütçeyi 270-300’e çektim. Bu fiyata da 7.1 kulaklık bulamadım. Daha fazla para vermekte fazla gereksiz geliyor ve gereksiz gelmese de kuruş kalmıyor. :)

MH320 kullanıyorum bende. Kullanmaya başlayalı çok uzun bir zaman olmadı ama gayet memnun bıraktı beni. Bence biraz ağır bir kulaklık ama uzun süre kullandığımda ancak yaptığı baskıyı hissetmeye başlıyorum ki bu her kulaklık için geçerli sanırım. Bir tık ağır olmasına rağmen rahat bence.

Siberia 200 hiç kullanmadım fakat MH320'nin ses konusunda bir sorunu yok bence. Kaliteli bir stereo kulaklık. 7.1 performansı beklenemez elbet ama benim için gayet yeterli bir performansı var. Kısaca fiyatına göre kaliteli fakat klasik bir kulaklık.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı