Siberia 200 vs Logitech G430 vs CM Master Pulse FX

Furkan Ayhan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben FPS türü oyunlar için kulaklık almayı düşünüyorum.

Düşündüğüm modeller:
  • Steelseries Siberia 200
  • Logitech G430
  • Cooler Master Master Pulse FX

Üçü arasında çok takıldım fiyat olarak hepsi aynı a2ma beni endişelendiren tarafı Türkiye'de piyasası 200-300 TL arası olan kulaklıklar Amazonda 100 TL civarında. Acaba ürünlerin sahte olma durumu gibi bir şey olmaz acaba değil mi ?

• Logitech G430 da bağlantı yerleri çok dandik diyenler oluyor kolayca kırılıyor diyenler var ama onun da iyi tarafı 7.1 olması.
  • Cooler Master Master pulse tek bir mikrofon sıkıntısı var, yani TS3 ve Skype gibi konuşma platformlarda sesimi karşı tarafa iyi iletir mi acaba?
  • Steelseries Siberia 200 bir çok kişi iyi bir kulaklık diyor Amazon'da 102 TL yani 28 dolara buldum. Sizce almalıyım ve gümrüğe takılırsa ödeyeceğim vergi ne kadar olur ?

Arkadaşlar bu ilk yurtdışı siparişim olacak.

Steelseries Siberia 200
Amazon.com: SteelSeries Siberia 200 Gaming Headset - Black (formerly Siberia v2): Computers & Accessories

Dosya Ekleri

• Screenshot_20170729-120327.png
    Screenshot_20170729-120327.png
    99,4 KB · Görüntüleme: 96
Son düzenleyen: Moderatör:
siberia 200 kullanıyorum gayet memnunum , mikrafonun kalitesi normal konuşma yapmak , cs de fln info vermek için ideal video çekerim fln diyorsanız mikrafonu yetersiz kalır. Ses kasma olarakta gayet güzel amazondan almanızı tavsiye etmek genelde çakma olarak veriyorlar youtube da vardır.

Çevrenizde ki sesleri daha çok alır değil de, evet çevrenizde ki sesleri de alır ancak sizin sesinizi bastırmaz. Eğer odaya sürekli biri gelip konuşuyorsa ya da sesli ortamlarda iseniz mikrofon üzebilir onun haricinde bir sıkıntı yok.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı