Siberia V3 vs Logitech G35 vs HyperX Cloud 1

Fatih çeleb

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle iyi akşamlar, az sonra söyleyeceğim modellerin 2.el temizini buldum sizce hangisini almalıyım ?

• Steelseries Siberia V3
  • Logitech G35
  • Hyperx Cloud 1

Logitech için deri kulakçıkları çok sıkıntı çıkarıyor diyorlar ama 7.1 özelliği de var. Ne alsam bilemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
G35 ses ve mikrofon olarak iyi ama ergonomi olarak kötü. V3 ses ve ergonomi olarak iyi ama mikrofonu kötü. Cloud mikrofon ve ergonomi olarak daha iyi ama ses anlamında diğerlerine göre kötü. Tabii bu sesi kötü olduğu anlamına gelmez. Diğerlerinde 7.1 desteği varken, Cloud modelinde yok. Stereo olarak Cloud modeli daha iyi hatta. Seçim senin. Ben olsam Cloud alırdım. Hatta Cloud Core modelini de almıştım. İncelemesini de yapmıştım. Kingston Hyperx Cloud Core İncelemesi

Malesef uzun bir süre banlandım , ama yine burdayım incelemenize baktım ve hyperx cloud core aldım ortalama 2 haftadır kullanıyorum gayet memnunum hyperx cloud 2 nin daha ekonomik versiyonu diye biliriz .
9d7253cd36a361311e46ec634a8b67a5.jpg
90e037e9028fc23d59aa2df7855479ff.jpg

Bana kalırsa dış görünüş olarak aynı sadece 7.1 ses kartı ve kadife kılıflar yanında gelmiyor diyebilirim , ama illaki frekans aralıklarında ciddi farklar vardır .

Frekans aralığı olarak Cloud Core ile Cloud 2 arasında fark yok. Cloud Core ile normal Cloud arasında sadece aksesuar farkı var. Normal Cloud ile Cloud 2 arasında 7.1 özelliği farkı var bir de tasarımında metal olan yer kırmızı ile boyanmış bu kadar. Hepsi de fiyatının hakkını veren ürünler.

Frekans aralığı olarak Cloud Core ile Cloud 2 arasında fark yok. Cloud Core ile normal Cloud arasında sadece aksesuar farkı var. Normal Cloud ile Cloud 2 arasında 7.1 özelliği farkı var bir de tasarımında metal olan yer kırmızı ile boyanmış bu kadar. Hepsi de fiyatının hakkını veren ürünler.

Frekans aralığı farkı olmamasına sevindim .
Daha az bir fiyat verdiğim için daha düşük frekans aralığına sahip olacağını düşünmüştüm arlarındaki farklar sadece 7.1 ve aksesuar .

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı