Siberpazar güvenilir mi?

Arkadaşlar şöyle bir şey diyeyim, açıklamaları ürünü satın almadan kesinlikle okuyun. Ben GamePass de FIFA olduğunu biliyordum ve onun için aldım fakat bu hesaplarda EA ve Ubisoft oyunları açılmıyor açıklamalarda var, benim gibi mağdur olmayın.

Arkadaşlar almayın EA oyunları olmuyor Ubisoft oyunları olmuyor istemcisi farklı olan oyun açılmıyor sözde 450'den fazla oyun var diyolar ilk indirdiğim oyunda istemci hatası aldım.

Denemedim ancak sitedeki açıklamadan gördüğüm kadarıyla size Game Pass aboneliği vermiyor, Xbox uygulamasını crackliyor. Bu yüzden sınırsız gibi bir paketleri de var. Hem bilgisayarınız hem de Microsoft hesabınız için tehlikeli olabilir. Yurt dışından tedarik ve key olayı da tamamen kılıfına uydurmak için yazmışlar.

Arkadaşlar almayın EA oyunları olmuyor Ubisoft oyunları olmuyor istemcisi farklı olan oyun açılmıyor sözde 450'den fazla oyun var diyorlar ilk indirdiğim oyunda istemci hatası aldım.

Normalde olması lazım. Discordunuzu verirseniz yardımcı olmak isterim.

Arkadaşlar almayın EA oyunları olmuyor Ubisoft oyunları olmuyor istemcisi farklı olan oyun açılmıyor sözde 450'den fazla oyun var diyorlar ilk indirdiğim oyunda istemci hatası aldım.

Dostum şimdi araştırdım da adamlar açıklamaya EA, Ubisoft oyunları ve Minecraft Online devre dışı yazmış. Ucuz etin yahnisi bu kadar oluyor açıkçası.

Son düzenleme:
"Size bir Microsoft Store hesabı veriyoruz. Bu hesap ile Microsoft Store'da oturum açtıktan sonra XBOX'un bilgisayar uygulamasında kendinize ait olan hesabınızla oturum açarak XBOX'u KENDİ KİŞİSEL HESABINIZDA ultimate şekilde kullanıyorsunuz. İlerlemeler ve başarımlar sizin hesabınızda kalıyor. Sınırsız pakette ise bu hesabı sizden asla almıyoruz böylece sınırsız olmaktadır." Soruma gelen cevaptır. Sitede yazdığı gibi kendi hesabımıza tanımlama olayı yok.

15 gün önce gamepass aldım ancak oyunlara girdiğimde sürekli beni oyundan atıyor. canlı destekten yardım istedim bi uygulama verdi crash.fix.exe diye, indirdim kurdum oyuna girince F3 bas diyordu aynısını yaptım oyundayken. windowsu durduruyor oyunda ancak hala atıyor. şimdi iade istedim ancak iade vereceklerini sanmıyorum. bakalım. güven oranı 3/10 bence...

Selam,

Siberpazar sitesinde Game Pass fiyatları normal değil :D

Dolandırılsak da insanı çok üzecek rakamlar değil ama tam olarak ne işlem yaptıklarını anlamadım.

Adamlar sınırsız paket bile koymuş :D

Daha önce alan kullanan varsa veya fikri olan varsa deneyelim.

Alındı kanka güvenli mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı