Muhtemelen bir Microsoft hesabı verecekler fakat Xbox hesabınız açık kalacak. Böyle olunca farklı hesaptaki GamePass Microsoft store oturumunuzu kapatana adar sizin Xbox'unuza ekleniyor.
Muhtemelen bir Microsoft hesabı verecekler fakat Xbox hesabınız açık kalacak. Böyle olunca farklı hesaptaki Game Pass Microsoft Store oturumunuzu kapatana adar sizin Xbox'unuza ekleniyor.
Birden fazla kişiye satıyorlardır, kimse 160 TL için 13 aylık aboneliğe sahip hesap satmazlar. Bu arada Steam mantığı değil, aynı anda oynayabiliyorsunuz diye biliyorum (yanlışta olabilirim).
Birden fazla kişiye satıyorlardır, kimse 160 TL için 13 aylık aboneliğe sahip hesap satmazlar. Bu arada Steam mantığı değil, aynı anda oynayabiliyorsunuz diye biliyorum (yanlışta olabilirim).
Tamam hocam özelden yazma varsa yazın atayım. Normalde satışını yapıyorrum ben bu hesapların da. Artık bıraktım o yüzden de ihtiyacı olan arkadaşlqra ücretsiz bir şekilde temin ediyorum.
Tamam hocam özelden yazma varsa yazın atayım. Normalde satışını yapıyorrum ben bu hesapların da. Artık bıraktım o yüzden de ihtiyacı olan arkadaşlqra ücretsiz bir şekilde temin ediyorum.