iCley17
Decapat
1 yıllık Game Pass 160 TL hem de kendi Xbox hesabımıza veriyorlar. Güvenilir mi site? XBOX Game Pass PC Ultimate 12+1 Ay - Siberpazar
Muhtemelen bir Microsoft hesabı verecekler fakat Xbox hesabınız açık kalacak. Böyle olunca farklı hesaptaki GamePass Microsoft store oturumunuzu kapatana adar sizin Xbox'unuza ekleniyor.1 yıllık Game Pass 160 TL hem de kendi Xbox hesabımıza veriyorlar. Güvenilir mi site? XBOX Game Pass PC Ultimate 12+1 Ay - Siberpazar
Muhtemelen bir Microsoft hesabı verecekler fakat Xbox hesabınız açık kalacak. Böyle olunca farklı hesaptaki Game Pass Microsoft Store oturumunuzu kapatana adar sizin Xbox'unuza ekleniyor.
Birden fazla kişiye satıyorlardır, kimse 160 TL için 13 aylık aboneliğe sahip hesap satmazlar. Bu arada Steam mantığı değil, aynı anda oynayabiliyorsunuz diye biliyorum (yanlışta olabilirim).O hesapta sadece ben olursam ona da tamamım.
Doğru söylüyorsunuz. Tamamen satış mantığı öyle.Birden fazla kişiye satıyorlardır, kimse 160 TL için 13 aylık aboneliğe sahip hesap satmazlar. Bu arada Steam mantığı değil, aynı anda oynayabiliyorsunuz diye biliyorum (yanlışta olabilirim).
Doğru söylüyorsunuz. Tamamen satış mantığı öyle.
Bu arada boşuna para vermeyin ben size vereyim Game Pass hesabı isterseniz.
Tamam hocam özelden yazma varsa yazın atayım. Normalde satışını yapıyorrum ben bu hesapların da. Artık bıraktım o yüzden de ihtiyacı olan arkadaşlqra ücretsiz bir şekilde temin ediyorum.Olur hiç hayır demem.
Selam kardeşim.Eğer varsa bana da bir tane hesap verebilirmisinTamam hocam özelden yazma varsa yazın atayım. Normalde satışını yapıyorrum ben bu hesapların da. Artık bıraktım o yüzden de ihtiyacı olan arkadaşlqra ücretsiz bir şekilde temin ediyorum.
Merhaba forumda DM'den yazma mevcut değil mi? Mevcut ise DM'den bana ulaşın.Selam kardeşim.Eğer varsa bana da bir tane hesap verebilirmisin
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.