Sıcak ortamda çalışan PS3 açılmıyor

Magamelaa

Hectopat
Daha fazla  
Bugün odanın camını hiç açmadım ve gayet sıcaktı. PS3 de birkaç saat açıktı oyun falan oynadım. Sonrasında su almaya gidip geldiğimde kapanmış olarak gördüm. Açmaya çalıştım fakat önce kırmızı sonra yeşil ve tamamen ışıksız sırasıyla karşılaştım. Cihaz ısınmıştı, sizce soğumasını beklemek yararlı olur mu?

Bugün odanın camını hiç açmadım ve gayet sıcaktı. PS3 de birkaç saat açıktı oyun falan oynadım. Sonrasında su almaya gidip geldiğimde kapanmış olarak gördüm. Açmaya çalıştım fakat önce kırmızı sonra yeşil ve tamamen ışıksız sırasıyla karşılaştım. Cihaz ısınmıştı, sizce soğumasını beklemek yararlı olur mu?
Genellikle Fat kasalarda oluşan kronik kırmızı ışık arızası. Cihaz Fazla ısınınca işlemcinin ayakları erir ve birbirine temas eder. Tamirden başka çözümü olmaz.

Genellikle fat kasalarda oluşan kronik kırmızı ışık arızası. Cihaz fazla ısınınca işlemcinin ayakları erir ve birbirine temas eder. Tamirden başka çözümü olmaz.

Tamirde kurtarmaz hocam. En fazla 1 2 ay oynarsın sonrasında gene aynı kırmızı ışık hatasını alırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı