Sıcak ortamda vücudun kaşınması

karul

Decapat
Merhaba, bu sorunu 1-2 aydır yaşıyorum. Vücudum biraz bile sıcak görse kaşıntı başlıyor. Boyunluk takıyorum, 5-10 dakika sonra kaşıntı başlıyor. Elektrikli Soba'yı çalıştırıyorum, 15-20 dakika sonra kaşıntı başlıyor. Çocukluğumdan beri sıcaktan nefret ediyorum. Psikolojik olabilir mi? Doktora gitmeli miyim?

En kısa sürede bir cildiye doktoruna gitmeni tavsiye ederim. Sıcağa maruz kalınca kaşınmak Egzama gibi hastalıkların belirtisi olabilir. Ve seni temin ederim ki Egzama, hayatın boyunca deneyimlemek isteyeceğin bir şey değil. Hayatını tamamen mahvediyor.

Uyuz olabilir, en kısa sürede daha fazla artmadan cildiyeye gitmenizi öneririm.

Tüm sayfa "tabiki de doktora gidin" cümlesi ile dolup taşacak olsa da kesinlikle burada kalmalısınız.
Bu kategoride şifaya ulaşacağınızdan eminim boşuna zamanınızdan ve paranızdan olmayın. Konuyu öne çıkarın 1-2 güne uzman hekimler online tedavi için konunuza teşrif edecektir.

Tüm sayfa "tabiki de doktora gidin" cümlesi ile dolup taşacak olsa da kesinlikle burada kalmalısınız.
Bu kategoride şifaya ulaşacağınızdan eminim boşuna zamanınızdan ve paranızdan olmayın. Konuyu öne çıkarın 1-2 güne uzman hekimler online tedavi için konunuza teşrif edecektir.
Hocam ironisini güzel yapmış tabii ki de söylediğine uymayınız :D

Benim egzama da öyle başladı dostum :) Şu an deride dökülmelerle uğraşıyorum... Cildiye doktoruna falan gittiğimde tedavisinin olmadığını, strese bağlı artıp azaldığını söyledi sadece... Doktora görünmeni tavsiye ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı