Çözüldü Sıcaklık CPU güç kablosuna zarar verir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

melihhtopbas

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar selamlar herkese,

Elimdeki PSU'nun CPU güç kablosu kısa olduğu için kasanın arka kısmından yetişmiyor. Ben de dolayısıyla ön taraftan geçirdim. Acaba sistem ısındığı zaman kabloya zarar verir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Elimdeki PSU'nun CPU güç kablosu kısa olduğu için kasanın arka kısmından yetişmiyor. Ben de dolayısıyla ön taraftan geçirdim. Acaba sistem ısındığı zaman kabloya zarar verir mi?
Sıcak bir parçaya direkt teması olmazsa bir sıkıntı olmaz.

Hocam, bir yere değmedigi sürece bir şey olmaz. Ben yıllardır bu şekilde kullanıyorum.

Sıcak bir bakır boruya ya da metal bir bileşene temas etmediği sürece sıkıntı olmaz. Fakat daha fazla deformasyona uğrar kablo.

Sıcak bir bakır boruya ya da metal bir bileşene temas etmediği sürece sıkıntı olmaz. Fakat daha fazla deformasyona uğrar kablo.
Hafifçe RAM ve Ekran kartına temas ediyor. Sence bir şey olur mu?
Vaziyet bu şekilde dostlar. Oyun oynadığım zamanlarda da fazla oynayan biri değilim, max 1-2 saat. Isındığında bir sorun teşkil eder mi acaba.

Dosya Ekleri

• 136691247_4303987496284876_8820524160372683285_o.jpg
    136691247_4303987496284876_8820524160372683285_o.jpg
    147,5 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı