Teccno Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.956 Makaleler 6 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 30 Ağustos 2022 #21 OnlyX dedi: Ne mühendisisiniz hocam? Ne gibi sorunlar mesela? Ama 1.5 yıl cidden fazla. Ben HP'nin servisinin iyi olduğunu düşünüyordum sizden böyle şeyler duydum. Genişletmek için tıkla... Coil whine, anakart sorunları, donanım uyuşmazlıkları vs vs. Mekatronik Mühendisi.
OnlyX dedi: Ne mühendisisiniz hocam? Ne gibi sorunlar mesela? Ama 1.5 yıl cidden fazla. Ben HP'nin servisinin iyi olduğunu düşünüyordum sizden böyle şeyler duydum. Genişletmek için tıkla... Coil whine, anakart sorunları, donanım uyuşmazlıkları vs vs. Mekatronik Mühendisi.
OnlyX Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 4.046 Çözümler 21 30 Ağustos 2022 #22 İş falan bulabildiniz mi hocam hangi meslekler için lazım oluyor tam olarak mekatronik?
Teccno Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.956 Makaleler 6 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 30 Ağustos 2022 #23 OnlyX dedi: İş falan bulabildiniz mi hocam hangi meslekler için lazım oluyor tam olarak mekatronik? Genişletmek için tıkla... Daha okuyorum. Görevimiz otomasyon, her mühendislikten anlarız. Bölüm elektrik, makine, yazılım zaten.
OnlyX dedi: İş falan bulabildiniz mi hocam hangi meslekler için lazım oluyor tam olarak mekatronik? Genişletmek için tıkla... Daha okuyorum. Görevimiz otomasyon, her mühendislikten anlarız. Bölüm elektrik, makine, yazılım zaten.
OnlyX Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 4.046 Çözümler 21 30 Ağustos 2022 #24 Teccno dedi: Daha okuyorum. Görevimiz otomasyon, her mühendislikten anlarız. Bölüm elektrik, makine, yazılım zaten. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam çok yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim size.
Teccno dedi: Daha okuyorum. Görevimiz otomasyon, her mühendislikten anlarız. Bölüm elektrik, makine, yazılım zaten. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam çok yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim size.