Sıcaklık ve FurMark testi

Bilmiyorum hiç 3050 gibi giriş seviye bir kart kullanmadım.

Hocam bence 3050 Ti çok da giriş sayılmaz. Zaten benim aldığım laptopun giriş seviyesi olmamasına dikkat ettim ben işlemcisi 12.nesil olduğu için bayağı güçlü. Çoğu giriş seviyesi laptop 10.nesil veya 11.nesil snrm.

Hocam bence 3050 Ti çok da giriş sayılmaz. Zaten benim aldığım laptopun giriş seviyesi olmamasına dikkat ettim ben işlemcisi 12.nesil olduğu için bayağı güçlü. Çoğu giriş seviyesi laptop 10.nesil veya 11.nesil snrm.
Bilmiyorum. Benim sonucum böyle.

Ayrıca, 11. nesil ile 12. nesil arasında %10 fark var. O da 0.1 kat demek oluyor. O kadar etkilemiyor yani.

1661858400248.png

Hocam sadece öyle gösteriyor internette ama bence doğru değil. Ama 11.nesil işlemciler DDR4.Üstelik çoğu laptop da PCi3.0.Sizin laptopunuzun modeli nedir?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

DDR4 dual channel kullandığında ddr5 ile o kadar farkı yok. Ekran kartı farkı her zaman daha fazla fps verir.

Ayrıca hepsini test etmiş biri olarak konuşuyorum. Sadece internetten bakmadım yani.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

DDR4 Dual channel kullandığında DDR5 ile o kadar farkı yok. Ekran kartı farkı her zaman daha fazla FPS verir.

Ayrıca hepsini test etmiş biri olarak konuşuyorum. Sadece internetten bakmadım yani.

Hocam DDR4 Dual channel de DDR5 de Dual channel. Her neyse hocam zaten siz anladınız beni değişiyor duruma göre sabit değil.

Hocam değişim ürünü derken sorun çıktı diğer laptopta bunumu gönderdiler?

Hocam DDR4 Dual channel de DDR5 de Dual channel. Her neyse hocam zaten siz anladınız beni değişiyor duruma göre sabit değil.
Pek anlayamadım aslında ama sıkıntı yok. Kendi cihazınızdan memnun kalıp övmeniz güzel.

Hocam değişim ürünü derken sorun çıktı diğer laptopta bunumu gönderdiler?
Evet eski cihazım paviliondu, kanalda görebilirsiniz videosunu onun da.

İlgili değil ama ben mühendis olduğum için sorunlarını tespit edip yolladığımda laf edemediler, 1,5 yıl sürdü toplam servis maceram. Değmedi aslında diyebiliriz.

Ne mühendisisiniz hocam? Ne gibi sorunlar mesela? Ama 1.5 yıl cidden fazla. Ben HP'nin servisinin iyi olduğunu düşünüyordum sizden böyle şeyler duydum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı