Sürprizbozan Siccin 7 nasıldı?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İsimsizahmet

Centipat
Daha fazla  
Siccin 7 izlediniz mi? Film hakkında ne düşünüyorsunuz? Galiba gerçek bir hikayeden alınmış adlar değiştirilmiştir falan diyordu final sahnesi birazcık kafamı kurcaladı gerisi güzeldi.

Siccin 7 izlediniz mi? Film hakkında ne düşünüyorsunuz? Galiba gerçek bir hikayeden alınmış adlar değiştirilmiştir falan diyordu final sahnesi birazcık kafamı kurcaladı gerisi güzeldi.
Türk korku filmini bir ben sevmiyorum herhalde lakin izleyen dostlarım güzel demişti. Şans vereceğim gibi.

Yani ben olaya şöyle bakıyorum, korkutuyor mu evet korkutuyor fakat dini öğeleri kullanarak ordan çıkar sağlıyorlar, sadece Siccin 7 seriden oluşuyor, onlarca belki yüzlerce aynı konuyu içeren başka seri ve filmlerde var. Yani hiç orjinal bir içerik hiç farklı konuda korku filmi üretmiyoruz. Her filmde aynı şeyler, yok gerçek hikaye yok şu yok bu. Korku filmi olduğundan bekleneni veriyorum mu evet, ama genel anlamda baktığınızda nerde ne zaman pat diye birşey fırlayacak nerde ne zaman ne olacak artık anlıyorsunuz. Buda ilk izlediğiniz filmlerden sonra artık sıradanlaşıyor.

Türk korku filmleri çok kıytırık oluyor bence. İzlerken gram gerilmedim-korkmadım. Bence izlenmez.

Film gerçekten kötü. 20 kere falan rüya içinde rüya vardı hikaye bayağı kötü ve genelde bu gibi filmlerin sonunda ters köşe olurdu bu filmde o da yok. Jump Scare bile aşırı basit yapılmış kadın uyurken 2 dakika falan yaşadıklarını hayal ediyor arkada sakin bir piyano sesi ve 2 dakikanın sonunda büyücü birden gelip bağırıyor alakasız bir şekilde. Alper mestçinin filmleri genel olarak kötü değildir en azından kendi içinde bir kalitesi vardır ters köşeler, sonlara doğru hikayenin açılması falan ama bu film her şeyi ilk 10 dakika da özetledi sonraki 1 saat de diğer filmlerde olayları çözen Orhan'ın olaylar patlak verdikten sonra eve gelmesini bekledik. Kısaca :d film bayağı kötüydü hiç izlenebilirliği yoktu bir de sinema da 1-1.5 dakikalık gürültülü bağrışmalar hiç çekilmez. Bana kalırsa bu filme gitmeyin illa sinema da korku filmi seyretmek istiyorsanız gidin bir 10-15 tane jump Scare vardı illaki birinde korkar arkadaşlarınızla eğlenirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı