İsimsizahmet
Centipat
Daha fazla
Yani nasıl başlasam bilmiyorum ama ya azıcık mantık ya siccin 7 de yanlış hatırlamıyorsam miras kavgasından dolayı büyü yapılıyor ve böyle başlıyor film siccin 8 de ise aile babaanneyi huzurevine koyuyor ve huzurevinden bir kadının kızı(zehra) bizim babaannenin oğlu Fatih'in önceden ilişki yaşadığı için ve bu ilişki sonucunda zehra *ntihar ettiği için bu kadın büyüyü yapıyor yanlış hatırlamıyorsam. Yani konular bu kadarla kalmamalı hep aynı döngü. Ya madem cin hikayelerine ve büyüleri bu kadar önemli bari her son aynı olmasın siccin 7'deki adam aya bakıyor AAA cinler gelecek diyor ve yeri buluyor kurtarıyor. Siccin 8'de ise aynı adam gene hisleriyle anlıyor ve gene kalanları kurtarıyor gene sonuç aynı yere çıkıyor. Eğer aynı siccin yönetmenleri tarafından yapılan bahar aylarında izlediğim filme bakarsanız oda aynı üç harfliler fal. Üç harfliler fal filminin sonunda gene bir başka bir falcı kurtarıyor. Bazı oyuncular bu saydığım filmlerin 2sindede oynamış yani aynı karakterleri görmek bayıyor daha iyi senaryolar görelim aynı döngü ve kısımları değiştirilmiş hikayeleri izlemek ve bazı rollerde aynı oyuncuları görmek bayıyor. Mesela siccin 7 ve 8'i sonunda gelip kurtaran adamı çıkar hikayeden başka biri ekle yani çok farklı şeyler yapılabilir. Gelelim korkutma kısmında korkutma ve rahatsız edicilik açısından güzel buldum favori sahnem sineğin tavandaki bir sensöre konduğu sırada ve çıkan jumpscare idi. Mesela geçen seneden bu yana çıkarılan 3 film bize senaryonun zayıflığını gösterir. Senaryo ve olay örgüsüne daha fazla önem verilmesi gerekiyor. Yani insanın bir de üstüne para verince beklentileri yükseliyor. Yorumlarınızı bekliyorum.