bakkalagidenkardes
Hectopat
Ne kadar boş adam var burada ya. Arkadaşlar beşinci oyunun yanından geçemez altıncı. İkisini de saatlerce oynamış biri olarak söylüyorum.Tarih olmadı mı bu? VI varken almam.
Ne kadar boş adam var burada ya. Arkadaşlar beşinci oyunun yanından geçemez altıncı. İkisini de saatlerce oynamış biri olarak söylüyorum.Tarih olmadı mı bu? VI varken almam.
Hocam selam, alakasız olacak ama bu oyun janrasını daha önce hiç oynamadım ancak öğrenip keyif almak istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz kaynak, yt kanalı vs. var mıdır?Ne kadar boş adam var burada ya. Arkadaşlar beşinci oyunun yanından geçemez altıncı. İkisini de saatlerce oynamış biri olarak söylüyorum.
Hocam selam, alakasız olacak ama bu oyun janrasını daha önce hiç oynamadım ancak öğrenip keyif almak istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz kaynak, YT kanalı vs. var mıdır?
Filthyrobot, Civ5 ve altı için gayet iyidir oyunu gerçekten elit seviyede oynuyor. Civ5 için Arvius veya GeneralBardak ikisi de sanırım oyun için on bin saat süreye sahip. Tuna Pamir ve Can Sungur yazan arkadaş iyi güldürdü. Arkadaşlar sıra tabanlı strateji diyip geçmeyin seriyi üçüncü oyundan itibaren takip eden arkadaşlar farkındadır bu oyun öğrenmesi kolay ustalaşması zordur ve gerçekten dip ayrıntılar barındırır. Zaten eski oyuncularının altıncı oyunu basit olarak görmesinin sebebi de bu noksanlığı.Hocam selam, alakasız olacak ama bu oyun janrasını daha önce hiç oynamadım ancak öğrenip keyif almak istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz kaynak, yt kanalı vs. var mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.