Şiddet gören bireye müdahale eder misiniz?

Sokakta, şiddet gören bir bireye yardım eder misiniz?

• Oy verenlerin toplamı
    220
Niye müdahale edeyim, enayi miyim? Geçmişte yaşanılan acı sonlu durumları biliyorsunuz, her şey başınıza gelebilir. Polisi arayıp durumu anlatmak en güzeli, kesinlikle karışmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Bruce Lee değilim. Yukarıdan uçup saldırganı etkisiz hale getiremem zaten öyle bir durum ki adamlar bir kere bıçaklayıp bırakmıyor veya bir tane ateş edip bırakmıyor. Delik deşik olamam, kendi hayatım daha kıymetli. Durduk yere kahramanlık yapmayın, insanlar eş seçiminde daha seçici olsunlar. Eğer konu aile ise o zaten bizim seçimimiz değil, iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Süperman olmadığıma göre müdahale etmeme gerek yok, bana ne?

Etmeyin, benim bu konu hakkında kötü bir anım vardır. Olan size olur maalesef, milletin aklı var fikri var. Boş verin. Size Kadir Şeker'in kurtardığı kadının son marifetini anlatayım:
Olan size olur. Benden demesi.

Bizler kolluk kuvveti değiliz. Gereken güvenlik güçlerini arayıp bilgilendirmek. Bunun dışında bir şey yapmak bize de zarar verebilir. Üstümüze düşen budur.

Çiftler normal tartışmaymış gibi tartışırlar, sonra birden alevlenme başlar ve biri ölür.

Dışarda normal bir şekilde tartışan bir çifti uyarırsanız, sizi terslerler..

Ne yapacağımızı bilmiyoruz.. Toplumsal bakış açımızda şu, karı ile kocanın arasına girilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…