Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar selamlar, ben kavga videolarını, birinin canının yandığı videoları falan izlemeyi çok seviyorum. Hem üzülüyorum hem seviyorum. Psikolojik sorunlarım mı var?
Lisede kavga çıkınca ayıranı ben döverim diyordum. Yeterince açıklayıcı oldu sanırım...
2 insan kavga etmeyi kafaya koyduysa 3. kişi sadece kalabalık eder. Şaka maka sevmediğim insanlarsa birbirlerini yemelerini izlerim, sevdiğim insanlarsa el atarım.
Ben de gerçek hayatta her ne kadar şiddet karşıtı biri olsam da (yeri geldiğinde uygulanması taraftarıyım) şiddet içerikli filmleri çok seviyorum. İnsan Kırkayak, Testere ve Hostel favorilerim arasında. Daha ileri seviye filmler de var fakat buraya yazmam pek doğru olmaz sanırım.
Ben de seviyorum. Korku ve gerilim filmi bağımlısıyım hatta, insan etini parçalara ayırmaları birinin fiziksel acı çekmesi falan çok güzel oluyor. Ruhsal acı çekerse hoşuma gitmez sadece. Psikolojimin bozuk olduğunu düşünmüyorum, film sonuçta.